Carmen Electra Olga Kurylenko Taylor Swift Heidi Klum Minnie Driver
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sehol egy üde nyári szín, helyette itt vannak már az ősz árnyalatai. A héten meglestük, milyen színek hódítanak majd a következő szezonban, és persze divatbakira is volt példa. Következzen a Life.hu Heti stílusmustrája. 

Hódíts pirosban!

Meg sem lepődünk azon, hogy a tűzvörös sláger lesz ősszel és télen - itt már mutattuk is, mivel érdemes kombinálni ezt a színt. Sofía Vergara szexi volt, mint mindig, és a megszokott fazonon sem variált túl sokat. A héten nagy kedvencünk volt Odeya Rush Georges Hobeika tervezte kreációja. A piros-fekete kombó mindig jó ötlet!

De voltak olyanok is, akik nem akartak ennyire kitűnni a tömegből, és a ruhájukba csak kis részben csempészték be a pirosat. Taylor Swift Monique Lhuillier ruhájáért ölni tudnánk: a tűzpiros és a habcsókrózsaszín kombója egyszerűen csodásan mutat együtt. Merly Streep szettjét is szerettük ám: a színésznő gyakran hibázik a vörös szőnyegen, most azonban trendi volt és nagyon fiatalos.

Akiknek lételeme a pózolás

Rosie Huntington-Whiteley kedvesét, Jason Stathamet kísérte a Feláldozhatók 3 premierjére. A mindig ragyogó modell ezúttal sem hazudtolta meg önmagát: Emilio Pucci ruhájával, kétségkívül az est egyik legszebbje volt. Ennek ellenére szerintünk ez nem igazán a ruha érdeme - minket kicsit a hálóingekre emlékeztetett ez a darab, ami simán elment volna egy fehérneműbuliban is. Erre a premierre volt hivatalos Carmen Electra is, aki lényegesen közönségesebbre vette a figurát. A modell farmerruhában érkezett, és a vak is láthatta, hogy Moschinót viselt. Még mindig nem rajongunk azért, ha ennyire ordít egy márkajelzés. Ciki, és kész.

Kék minden mennyiségben

A piros mellett a kék volt a hét divatszíne, aminek árnyalataival kísérleteztek a világsztárok. A mi kedvencünk Olga Kurylenko szettje volt: a színésznő Michael van der Ham holland tervezőtől választotta ezt az éjkék ruhát. Nagyon elegáns volt!

Akik "bearanyozták" a hetet

Bár imádjuk a menő arany tetoválásokat, nem árt óvatosan bánni ezzel a színnel, mert nagy mennyiségben tud ám nagyon közönséges is lenni. Ronda Rousey ruhájáért nem rajongtunk: a szupermagasan felsliccelt darab kissé közönségesen állt a sztáron. A táskáért viszont jár a piros pont, és nem csak azért, mert ez a darab Abodi Dóra kreációja. A magyar tervező egyébként nem először öltöztet világsztárt - itt korábban már bemutattuk, kik is rajonganak a kollekcióiért. Heidi Klum sem remekelt a héten: az rendben van, hogy biztos borsos ára volt ennek a Roberto Cavalli nadrágkosztümnek, ám a színekkel és a nadrág fazonjával nem tudunk kibékülni. Szeretjük a letisztultabb dolgokat, mint például egy egyszerűbb fehér blézert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.