Ilyen nőiesnek még nem láttad Pásztor Annát!

Forrás: facebook/Pásztor Anna -
szexi estélyi jelmez extrém Anna & the Barbies nőiesség Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az extrém külsejéről és jelmezeiről híres énekesnő ezúttal megmutatta nőies oldalát és egy csodaszép estélyi ruhában tündökölt.

Legutóbb az Anna & the Barbies énekesnőjének legextrémebb jelmezét mutattuk meg nektek, amiben a VOLT fesztiválon lépett fel. Anna szereti a különleges fellépő ruhákat, most azonban megmutatta, milyen egy nőies punk lady. Ezúttal dögös vörösben tündökölt.

Forrás: facebook/Pásztor Anna

„Puccos cucc pánkoknak!" – írta a kép mellé Anna, aki hamarosan a TV2 Sztárban sztár című műsorában mások bőrébe bújhat.

"Amit én képviselek, az az érzelmekről szól" - Zoób Kati visszatérthttp://www.life.hu/trend/20140818-zoob-kati-divattervezo-visszatert-fotok-es-video-a-balatonfuredi-divatbemutatorol.htmlZoób Kati húsz éve van a pályán, és nemcsak itthon, de nemzetközi bemutatókon is szerepeltek a darabjai. Most, több év hallgatás után idén augusztusban Kati visszatért, méghozzá nem is akárhogyan: olyan nagyszabású show-val ünnepelte 20 éves pályafutását, amilyenre itthon még nem nagyon volt példa. Mi is ott voltunk, és azóta is a hatása alatt vagyunk a bemutatónak.Trend--5 kérdés a szépségről: Szabó Zsófihttp://www.life.hu/trend/20140813-5-kerdes-a-szepsegrol-szabo-zsofi-szineszno-a-joban-rosszban-sztarja.htmlA Jóban Rosszban fiatal színésznőjének csodaszép a bőre, hajkoronáját pedig a fél ország irigyelte. Most, rövid hajjal is fantasztikusan fest, így nem csoda, ha kíváncsiak voltunk, mi mindent tesz meg a szépségéért egy huszonhat éves fiatal nő. A Life.hu sorozatában ezúttal Szabó Zsófi mesél bőrápolásról és praktikákról. Trend--F&F - Iskolakezdés stílusosanhttp://www.life.hu/trend/hirdetes/20140813-f-f-iskolakezdes-stilusosan.htmlALAPOK A SULIBA: Egy klassz póló sokkal több, mint egy közönséges ruhadarab. Vibráló színekkel, menő szlogenekkel és művészi mintákkal ez ma már az önkifejezés egyik trendi eszköze.Hirdetés

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.