5 kérdés a szépségről: Zséda

Fotó: Zsólyomi Norbert -
Zséda szépségápolás Zsédenyi Adrienn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Makulátlan bőr, örökké tökéletes smink, természetes külső: Zsédenyi Adrienn mindig csúcsformában van. Így nem is csoda, ha kíváncsiak voltunk arra, mit tesz a gyönyörű hangú magyar énekesnő a külsejéért. A Life.hu sorozatában ezúttal Zséda mesél szépségtrükkjeiről.

Van-e valamilyen szépségápolási rituálé, amit még az édesanyádtól tanultál?

Anyukám a természetességet részesíti előnyben a szépségápolásban. Én több kozmetikumot használok, mint ő, de néhány trükkjét magam is szívesen alkalmazom. Ilyen például, hogy zöld teát lefagyasztok jégkockatartóban, és amikor fáradt a bőröm, csak átdörzsölöm vele: csodásan élénkít és üde színt varázsol az arcomra.

Fotó: Zsólyomi Norbert

Mi az, amit minden nap megteszel az arcbőrödért?

Azt vallom, amit a japánok: a szépség a szép bőrt jelenti. Ahogyan élsz, amit eszel, az mind tükröződik a bőrödön. Én ezt igyekszem mindig szem előtt tartani, és megóvni a bőrömet a káros hatásoktól. A másik dolog, amit rendkívül fontosnak tartok, a rendszeres, alapos és kímélő arctisztítás.

Mi az a szépségápolási termék, ami mindig ott lapul a táskádban?

Ajakbalzsam, szempillaspirál és arcfrissítő permet. Ez utóbbi számomra egy igazi csodaszer: akár egy fárasztó nap végén, vagy épp fotózás, forgatás közben pillanatok alatt felfrissíti a bőrt, hidratál és regenerál.

Forrás: Zséda

Szerinted mi a legnagyobb butaság, amit egy nő elkövethet a szépsége érdekében?

A nők sok őrültségre képesek a szépségért... Én abban hiszek, hogy a szépség belülről fakad. Aki belülről „rendben van", annak a külső megjelenése is vonzó, megnyerő. A jó gondolatok, pozitív érzelmek meglátszódnak a külsőnkön is, meghatározzák az embert.

Mi az a trend az idei szezonból, ami nagyon tetszik, és te is alkalmazod?

A hajfonatok! Egészen kiskorom óta sokszor fonom be a hajamat! A koszorú a kedvencem, fellépésekre, partikra is használom. Nagyon örülök neki, hogy ismét divatba jött a hajfonás.

5 kérdés a szépségről: Szabó Zsófihttp://www.life.hu/trend/20140813-5-kerdes-a-szepsegrol-szabo-zsofi-szineszno-a-joban-rosszban-sztarja.htmlA Jóban Rosszban fiatal színésznőjének csodaszép a bőre, hajkoronáját pedig a fél ország irigyelte. Most, rövid hajjal is fantasztikusan fest, így nem csoda, ha kíváncsiak voltunk, mi mindent tesz meg a szépségéért egy huszonhat éves fiatal nő. A Life.hu sorozatában ezúttal Szabó Zsófi mesél bőrápolásról és praktikákról. Trend--Kulcsár Edina szépségtitkairól mesélthttp://www.life.hu/trend/20140725-5-kerdes-a-szepsegrol-kulcsar-edina-szepsegtitkai.htmlNemrég az ország legszebb lányának választották meg, így nem csoda, ha kíváncsiak voltunk arra, mit tesz a külsejéért Kulcsár Edina. A Life.hu sorozatában hazánk újdonsült szépségkirálynője mesél praktikáiról. TrendOrigoÍgy szépül Radics Gigihttp://www.life.hu/trend/20140604-5-kerdes-a-szepsegrol-radics-gigi-enekesno-a-2014-es-comet-egyik-jeloltje.htmlA 2014-es VIVA Comet legjobb énekesnő-jelöltje a szemünk láttára érett gyönyörű, fiatal nővé. A lassan 18 éves előadó évek óta a színpadon van, így már tanult egyet s mást a szépségápolásról és sminkelésről. A Life.hu sorozatában ezúttal Radics Gigit kérdeztük szépségtitkairól.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.