Elvis Presley Riley Keough Audrey Hepburn Georgia May Jagger Grace Kelly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Audrey Hepburn unokája, Emma Ferrer pózol a Harper's Bazaar legújabb címlapján. Nincs ebben semmi meglepő, hiszen a kiváló genetika mellett a hírnév is igencsak tolja Emma szekerét. De nem a csodaszép színésznő unokája az egyetlen, aki követi a nagy elődöket a pályán. 

Ha a nagyi hollywoodi sztár és szépségikon

Audrey Hepburn az a nő, akinek a stílusát mind a mai napig etalonnak tekintjük, és akinek természetes szépségét nők milliói irigylik. Az Álom luxuskivitelben színésznője és első férje, Mel Ferrer szerelméből született Sean Ferrer, Emma édesapja. Emma és két fiatalabb testvére először Svájcban, majd Los Angelesben élt, szüleik válása után azonban a gyerekek az olaszországi Firenzébe költöztek édesanyjukkal.

Forrás: Harper's Bazaar

Most is itt tölti ideje nagy részét: harmadéves a Firenzei Művészeti Egyetemen. Bár ő is balettozott kiskorában, akárcsak híres nagymamája, őt a színészetnél sokkal jobban érdeklik a művészetek. Nem mondott nemet a Harper's Bazaar kérésére, már csak nagymamája iránti tiszteletből sem. Emma egyébként nem ismerhette személyesen a színésznőt, aki épp unokája születése előtt egy évvel halt meg. Emma szépsége vitathatatlan, arcában és vonásaiban nagyon is hasonlít a csodálatos Audrey Hepburnre. A címlapfotó érdekessége egyébként még az, hogy a képeket az a Michael Avedon készítette, akinek nagypapája, Richard Avedon múzsájaként tekintett Hepburnre.

/1408/Audre2014822162222

Egy mesebeli hercegnő hagyatéka

Kétségkívül Grace Kellyt is a leggyönyörűbb nők között emlegetik, így nem meglepő, hogy az unokája örökölte a jó géneket. Charlotte Marie Pomeline Casiraghi 1986-ban született, édesanyja Grace Kelly és Ranier herceg lánya, Caroline, édesapja pedig Stefano Casiraghi. Charlotte jelenleg az ötödik a monacói trón öröklési sorrendjében. Persze egyetemre is járt: a híres Sorbonne-on szerzett diplomát filozófiából, és újságíróként is tevékenykedik. Tavaly kisfiút szült kedvesének, a francia-marokkói származású Gad Elmaleh színésznek, az otthoni teendők mellett pedig a divatszakma felé kacsintgat. A 28 éves Charlotte 2012 óta a Gucci Forever Now kampányok modellje, idén pedig a márka a szépségápolási termékek arcának is őt választotta. A Gucci ezzel nem járt rosszul: kevés világcég mondhatja el magáról, hogy egy világszép hercegnő képviseli a márkát. Az új kamányfotók szeptemberben már láthatók lesznek, mi pedig nagyon várjuk őket!

Forrás: Gucci

Király az én nagyapám

Ezt elmondhatja magáról Riley Keough, aki nem semmi felmenőkkel büszkélkedhet. Szülei Lisa Marie Presley és Danny Keough, nagyszülei pedig Elvis és Priscilla Presley. Mostohaapja Michael Jackson volt, de pótpapái között ott van még Nicolas Cage is. Riley színészi karrierje 2010-ben indult, ő ekkor 20 éves volt: játszott Kristen Stewarttal és Orlando Bloommal is. Tehetsége helyett inkább a neve miatt dolgoznak vele a rendezők, és természetes volt, hogy a szép sztárcsemetére a modellvilág is szemet vet. Szerepelt már többek között az Elle, a Vogue, a Tatler és a Vanity Fair címlapján is, és 2013-ban ő volt a Miss Dior Chérie arca. Szépségéhez kétség sem férhet, hiszen skót, ír, francia, cherokee indián és német vér is csörgedezik az ereiben.

Forrás: Elle, Vanity Fair

Ez történik, ha egy rocksztár és egy szupermodell találkozik

Húsos ajkak, jellegzetes fogsor, gazellatest és gyönyörű pofi: igen jó géneket örökölt a Rolling Stones frontembere, Mick Jagger és exneje, a szupermodell Jerry Hall lánya. A londoni Giorgia May Jagger még csak 22 éves, de már számos világmárka arcaként feltűnt. Ő a Thomas Sabo ékszercég modellje, de szerepelt a Rimmel, a Chanel, a Versace, Miu Miu és Vivienne Westwood kampányaiban is. A legnépszerűbb angol modellek között tartják számon Giorgiát, aki meglepő módon nem is magas: mindössze 170 centi, ezzel pedig a modellvilágban közel sincs a legmagasabbak között. Hírneve azonban dob rajta még néhány centit, valószínűleg ennek is köszönheti eszméletlen sikereit. Mi szurkolunk is neki, Georgia ugyanis abszolút üde szépség a sok tökéletes, babaarcú modell között.

Forrás: Harper's Bazaar

Az 5 legbotrányosabb Vogue-címlap, ami kiverte a biztosítékothttp://www.life.hu/trend/20140813-5-botranyos-vogue-cimlap-ami-kiverte-a-biztositekot.htmlEgy magazinnak nagyon jót tesz, ha balhésra sikerül a címlapja, hiszen akkor többet beszélnek róla az emberek és a médiában is felkapják. Az egyik legnagyobb divatmagazin, a Vogue történetében is láttunk már számtalan olyan címlapot, ami ezért vagy azért, de alaposan felkavarta az állóvizet. Mutatjuk is az 5 legbotrányosabbat. TrendOrigo8 szépségmítosz, ami még igaz ishttp://www.life.hu/trend/20140731-szepsegapolas-es-tevhitek-szepsegmitoszok-amik-igazak.htmlVannak olyan városi legendák a szépségápolásban, amiket úton-útfélen hallunk, a valósághoz azonban igen kevés közük van. Lássuk, melyek azok a szépségmítoszok, amik viszont tényleg igazak!Trend--A fehér blézer diadala - szuper alapdarab őszrehttp://www.life.hu/trend/20140812-a-feher-blezer-nemcsak-nyaron-de-osszel-is-alapdarab-igy-viseld-tippek-a-fashion-donortol.htmlA hófehér szín viselését többnyire meghagyjuk nyárra, ám ezen ideje változtatni. A következő szezonok slágerdarabjainak egyike egyértelműen a fehér blézer lesz, mindegy, hogy augusztust vagy szeptembert mutat a naptár. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.