Beteges külsővel jelent meg a vörös szőnyegen Andrea Riseborough

Forrás: AFP/Gabriel Bouys -
fashion week velencei filmfesztivál ruha vörös szőnyeg Andrea Riseborough
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andrea Riseborough a 71. velencei filmfesztivál vörös szőnyegén vonta magára a figyelmet gótikusnak álcázott, ám inkább betegesre sikeredett külsejével.

Míg Emma Stone tündökölt a 2014-es velencei filmfesztivál nyitónapján, addig a Andrea Riseborough felett simán átsiklott volna a tekintetünk – ha nem az alább is látható beteges külsővel jelent volna meg a vörös szőnyegen.

Forrás: AFP/Gabriel Bouys

Pedig a színésznő ez év májusában tök jól festett egy New York-i filmbemutatón:

Forrás: AFP/Stephen Lovekin

Hiába kerestünk-kutattunk, nem találtuk meg a választ arra, mi történhetett a W.E. című film 32 éves sztárjával. Reméljük, egy rosszul sikerült outfiten és sminken kívül nincs semmi komolyabb.

Andrea Riseborough-nak nem jön össze

A színésznő 2 éve hívta fel magára a figyelmet a 69. Golden Globe-díjátadón: akkor Madonnát ölelgetve mosolygott a fotósok hada előtt, egy furcsa, viaszkosvászonba applikált ruhával - a Life.hu ITT emlékezett meg róla.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.