Megvan A Világ Legszebb Nője - Nyolc bombanőből mixelték össze

Forrás: Marcus Vibe -
kép fotó színésznő Photoshop manipuláció mix
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy norvég photoshopguru szívesen mixeli össze a világsztárok és ismert emberek portréit. Nem meglepő, hogy megalkotta a világ legszebb nőjét is. Ehhez nyolc gyönyörű világsztár arcképét gyúrta egybe, nem is akárhogyan!

A világ legszebb nője, akit a fotón látsz, nem létezik. Ő Marcus Vibe norvég művész munkájának eredménye, aki nyolc gyönyörű színésznő portréját vette alapul. Na, nem random választotta ki őket, hanem a Maxim magazin 2011-es listáját használta fel. Először is Rosie Huntington-Whiteley és Natalie Portman arcát mixelte össze - ez a felső sor első képe. Majd következett Olivia Munn and Anne Hathaway - a felső sorban középen. Utána jött a sorban Katy Perry és Bar Rafaeli - az eredmény a felső sor harmadik fotója. Végül Cameron Diaz és Mila Kunis - az alsó sor első képe ez.

Itt kezdett nehezebbé válni a dolog: a Rafaeli-Perry és Whiteley-Portman arcok kerültek össze először - ennek eredményét az alsó sor középső képén láthatod. Majd a Munn-Hathaway és Kunis-Diaz arcokat mixelte össze- az alsó sor utolsó fotója ez.

Forrás: Marcus Vibe

Az alsó sorban látható két utolsó arcból született meg A Világ Legszebb Nőjének képmása. Hogy tetszik?

Forrás: Marcus Vibe

Nemrég Scarlett Johansson és Jennifer Lawrence arcát montírozták össze. Hollywood két nehézbombázójából bombajó nő lett. A fotót ebben a cikkben nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.