Ki nyerje a péntek esti dekoltázsháborút?

fotó szavazás dekoltázs Lizzy Caplan Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi a közös Lizzy Caplan sorozatszínésznőben és Lady Gagában? Mindketten szeptember 5-én jelentek meg egy-egy eseményen és mindketten mélyen dekoltált ruhát választottak.

Lizzy Caplan és Lady Gaga is mély dekoltázzsal indult neki a péntek estének. A Masters of Sex tévésorozat női főszereplője már az Emmy-gálán is bebizonyította: van stílusérzéke. Lady Gaga viszont inkább az egyéniségre helyezte a hangsúlyt, bár önmagához képest kifejezetten visszafogott volt. Mivel bennünket rendszeresen kritika ér, amiért egy-egy világsztár örtözékét bíráljuk, most tied a pálya: szavazd meg, melyiküknek áll előnyösebben a mély dekoltázs.

Ne ámítsuk magunkat! Ilyen egy normális mell

Kerek, nagy, feszes, a mellbimbó apró, makulátlan bőrű, teljesen szimmetrikus, szoptatás után is büszkén tekint a világba: ilyen a tökéletes mell - legalábbis a jelenlegi trendek alapján. A nők 95 százalékának azonban cseppet sem ilyenek a keblei, amit most bátran meg is mutatnak azért, hogy észrevegyük: minden mell másért szép, és akkor is szerethető, ha nem felel meg a jelenlegi elvárásoknak. Hogy milyen egy normális mell? Ide kattintva megnézheted!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.