Szuperszexi fotósorozat készült a Kardashian lányról

Forrás: Instagram/Kourtney Kardash -
fotósorozat Kendall Jenner szexi Kourtney Kardashian pucér meztelen fekete-fehér Kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mindössze 18 éves Kendall Jenner bevállalt egy meztelen fotósorozatot. A képek némelyike már az interneten kering, az egyik pőre fotót épp testvére, Kourtney posztolta Instagramjára. Milyen rendes egy nővértől, nem?

A Kardashian nővérek legfiatalabbika minden erejével igyekszik felhívni magára a figyelmet. Legutóbb bugyi nélkül parádézott a vörös szőnyegen, most pedig élete legmerészebb fotózásán van túl. A lenyűgöző fekete-fehér sorozat egyik darabját nővére, aki épp harmadik gyermekével várandós, Kourtney Kardashian osztotta meg Instagram-oldalán. Íme:

Forrás: Instagram/Kourtney Kardash

Kendallt profilból láthatjuk a képen, amint vizes hajjal néz a kamerába. A pucér fotón jól látszik kidolgozott hasizma és formás popsija is. A képeket Russell James készítette.

Monokróm szettben indította a Sztárban sztárt Liptai Claudiahttp://www.life.hu/trend/20140907-liptai-claudia-ruhaja-a-sztarban-sztar-musorban.htmlA következő hetekben nemcsak azt várjuk majd, mely énekesek bőrébe bújnak a magyar sztárok, de Liptai Claudia heti szettjeit is nagyon szívesen mustráljuk. Az első adást Clau monokrómban indította - jól is tette!TrendOrigoŐk a legjobb csajok a gimibenhttp://www.life.hu/trend/20140905-gimis-filmek-legjobb-noi-spinedzserek-a-csaj-nem-jar-egyedul.htmlAz iskolakezdés bennünket is megihletett, így kicsit nosztalgiázni kezdtünk. Természetesen előkerültek azok a tini hősnők, akiknek már a gimnáziumban is volt stílusuk – nem is akármilyen. TrendAFPKatalin hercegnő esküvői ruhájában mondja ki az igent George Clooney menyasszonya?http://www.life.hu/trend/20140905-amal-alamuddin-george-clooney-menyasszonya-katalin-hercegno-eskuvoi-ruhajaban-mondja-ki-az-igent.htmlGeorge Clooney leendő neje a minap Alexander McQueennél tett látogatást. A találgatások szerint sanszos, hogy a brit divatház készíti menyasszonyi ruháját, csakúgy, mint Katalin hercegnőét.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.