Majd' szétrepedt a ruha Kate Winslet mellein

mell Toronto Kate Winslet szűk ruha repedés filmfesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kate Winslet brit színésznő mellben kissé szűk ruhát választott magának legújabb filmje torontói premierjére.

Dús keblei majdnem a vesztét okozták Kate Winsletnek, aki egy fekete-zöld, felül szűk szabású ruhát választott A Little Chaos című filmje premierjére a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon. A színésznő szerencsére elkerülte a divatbakit és a kínos cici villantást és mosolyogva, profin állta a fotósok hadát.

Forrás: AFP/Leonard Adam

A háromgyerekes, Oscar-díjas sztár egyébként egy korábbi interjúban azt mondta, nem sietett, hogy leadja a szülés során felszedett plusz kilókat. „Inkább a kisbabámmal foglalkozom, nem azzal, hogy mekkora lett a fenekem" – szögezte le.

10 divatbaki, amit ne kövess el nagy mellűként

Közhely, de igaz: akinek kicsi van, nagyot szeretne, akinek nagy van, kisebbre vágyik. Pedig az áhított dús keblek több gonddal és odafigyeléssel járnak, mint aprócska vetélytársaik. A leggyakoribb stílusbakik egy kis odafigyeléssel könnyen megelőzhetők. Szemes Nóra stílustanácsadó és személyi stylist minden baki mellé javasol egy ideálisabb választást - így te már elkerülheted őket! Tippjeinket itt olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.