Melltartó nélkül parádézott Rita Ora - Kétségkívül jól állt neki

Forrás: AFP/Brad Barket -
melltartó nélkül melltartó Rita Ora
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stella McCartney Green Carpet Collection party-ján mutatta meg az énekesnő, hogy melltartó nélkül is lehet elegánsan öltözni.

Az énekesnő a fekete nadrágkosztüm alá nemhogy inget nem választott magának, de melltartót sem - nem véletlen tehát, hogy őt fotózta minden újrágíró a party-n. A szuperszexi képeket ITT nézheted meg.

Forrás: AFP/Brad Barket

Fehérneműben bulizott Rita Orahttp://www.life.hu/trend/20140512-rita-ora-fehernemure-vetkozott-fellepese-alatt-egy-londoni-klubban.htmlFellépés közben, a show részeként vetkőzött le bugyira és melltartóra az énekesnő.Trend--Rita Ora megmutatta, mi van a ruha alatthttp://www.life.hu/trend/20140506-rita-ora-bugyit-villantott-a-met-galan-new-yorkban.htmlMeggyűlt a baja a ruhájával az énekesnőnek: a MET-gála vörös szőnyegének kellős közepén mutatta meg az alsóneműjét.Trend--Félmeztelenül került címlapra Rita Orahttp://www.life.hu/trend/20140401-rita-ora-brit-enekesno-a-brit-elle-magazin-majusi-szamanak-cimlapjan-felmeztelenul.htmlMelltartó nélkül és hatalmas tetoválásával került egy ismert női magazin címlapjára a brit énekesnő.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.