Ha öregíteni akarod magad, sminkelj úgy, mint Kate Moss!

Kate Moss parti magazin smink divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az AnOther magazin partija állítólag jól sikerült – a brit szupermodell erős sminkje már kevésbé.

Hiába, még egy olyan stíluskirálynő is alaposan mellé tudni lőni, mint amilyen Kate Moss.

Kate Moss Tony Fattel és a borzasztó sminkjével Forrás: Amelia Karlsen - Another Magazine

A 40 éves modell az AnOther magazin partiján tette tiszteletét, ám a kritikusok szerint kissé túlzásba esett arcfestés terén – nem igazán értjük a pandaszerűre sminkelt szemeit, amelyeket vörösre színezett ajkakkal párosított. Kedves Kate, tudsz te ennél jobbat is! A partiról és Miss Moss sminkbakijáról készült további képekért kattints IDE.

Egyre öregebbnek tűnik Kate Moss

A brit topmodell sosem visszafogott éjszakázásairól volt híres, az idő elteltével pedig egyre jobban látszódnak a féktelen bulizások nyomai arcán - a róla készült legutóbbi fotóért kattints IDE.

Expressz szépítkezés - így készül a sulisminkhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140830-hogyan-legyek-jo-no-suliba-jaro-holgyek-sminkje-percek-alatt.htmlElkezdődött az iskola! Ennek "örömére" egész héten ehhez a témához kapcsolódó videókat készítek. Ma egy gyors, iskolai smink lesz terítéken.Hogyan legyek jó nő--Hilary Duff smink nélkül is baromi szexihttp://www.life.hu/trend/20140818-hilary-duff-smink-nelkul-fotozta-magat-nyaralasan.htmlAz énekesnő Instagram-oldalán dokumentálja nyaralását a természetesség jegyében.TrendOrigoEz a világ legegyszerűbb sminkje - készítsd el 10 perc alatt!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140825-hogyan-legyek-jo-no-egyszeru-smink-ha-keves-idod-van.htmlMéghogy nincs idő reggel egy kis sminkre? Megmutatom, hogyan lehet frissebb, szebb, üdébb az arc pár mozdulat segítségével!Hogyan legyek jó nő--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.