Ez közel volt! Kínos ruhabakit követett el Beyoncé

Forrás: Northfoto -
rajongó baki melltartó fesztivál közönség koncert Beyoncé New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő egy New York-i fesztiválon élte bele magát a szerepébe, aminek majdnem baleset lett a vége. Így csak egy kis villantás történt.

Szerencsére nem történt komolyabb „kitárulkozás" a Global Citizen fesztiválon, amikor Beyoncé kivágott Dolce & Gabbana felsője egy óvatlan pillanatban több száz ember előtt elmozdult a helyéről.

Forrás: Northfoto

A szemfülesebb rajongók azonban csak a popdíva bőrszínű melltartóját láthatták, amely elé biztos, ami biztos alaposan még oda is kapta a kezeit, nehogy bármi más is a közönség szeme elé táruljon. Valahogy így:

Forrás: Northfoto

Nem baj, Beyoncé, előfordul ilyesmi!

Retusálták Beyoncé lába közét

Jól jött volna most a Photoshop, ha kéznél van, igaz, Beyoncé? Az énekesnőt korábban egy közösségi oldalára feltöltött kép miatt vádolták meg, amelynek egyik lépcsőfoka látványosan elferdült - épp a díva kritikus testrészei, a combjai között. A kínos bakiról ITT írtunk bővebben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.