Miért akar Shailene Woodley Jennifer Lawrence-re hasonlítani?

frizura Jennifer Lawrence Shailene Woodley Párizs hasonlóság haj rövid szőke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Csillagainkban a hiba színésznője Párizsban debütált rövid, szőke frizurájával – hasonlóval, mint amilyen kolléganőjének, Jennifer Lawrence-nek is van.

Két fiatal színésznő, akik mostantól nem csupán pályaútjuk, hanem frizurájuk miatt is egyre jobban hasonlítanak egymásra.

Forrás: AFP

Shailene Woodley ugyanúgy hosszú barna hajjal kezdte, mint Jennifer Lawrence, aki később a rengeteg hajfestésre hivatkozva úgy döntött, levágatja a haját. Shailene később szintén megvált hosszú tincseitől – állítólag nagyon sírt, amikor Csillagainkban a hiba című filmje miatt levágták neki –, és annyira bele is jött a frizuraváltásokba, hogy nemrég ki is szőkítette. Jennifer Lawrence hamarosan tényleg kénytelen lesz húgává fogadni Shailene Woodley-t.

Rövid haj - ahogyan azt a sztárok csinálják

Az utóbbi idők hajvágási hulláma inspirálta rovatvezetőnket, aki úgy döntött, sorra veszi, ki mi miatt és milyenre alakította át frizuráját - a Life.hu írását IDE kattintva olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.