Három hónapig készült a 20-as éveket idéző csokiruha

Forrás: NORTHFOTO/© Solent News & Photo Agency/Solent News & Photo Agency -
fashion week csoki csokoládé ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dawnton Abbey sikersorozat díjnyertes jelmeztervezője megálmodta, majd három hónap alatt el is készítette a 20-as évek divatját idéző csokiruhát.

Három hónap és 450 munkaóra alatt készült el az a ruha, amelyet az anyaga tesz igazán különlegessé, ugyanis csokoládéból készült. Nem is kevésből: a teljes szetthez 60 kilóra volt szükség. A különleges darab minden egyes részletét kézzel készítette Caroline McCall, a Downton Abbey sikersorozat jelmeztervezője, aki igazán otthon van a 20-as években. Segítségére volt Paul Wayne Gregory csokoládémester, aki a svájci csokik nagy ismerője.

Forrás: NORTHFOTO/© Solent News & Photo Agency/Solent News & Photo Agency

A Downton Abbey egy nagysikerű kosztümös tévésorozat, amelynek ötödik évadát 2014 őszén kezték vetíteni a szigetországban. Korábbi cikkünkben így próbálta megfejteni a sorozat elképesztő sikerét a Life.hu filmes újságírója: "A Downton Abbey nem kizárólag és nem elsősorban romantikus dráma, hanem olyan, mintha egy nagy családregény volna, évtizedeken átívelő sorsokkal, megszeretett-megutált figurákkal, a kor változásait is bemutatva. A történet középpontjában a Crawley család áll, és velük együtt minden, ami egy ilyen sorozatban szem-szájnak ingere: vidéki Anglia, zegzugos kastély, kosztümök, intrikák, szerelmek, angol modor és stílusosság."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.