Maxima holland királyné mustra Zoe Saldana Jessica Alba Blake Lively
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyönyörű kismamák, apróbb bakik és nagy mellényúlások fűszerezték a hetet, a legstílusosabb kiegészítőt pedig egy európai királyné viselte. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája. 

Hibázni tudni kell

Szőrszálhasogatás ide vagy oda, meg kell hagyni, néha a legcsinosabb színésznők is hibáznak. Jessica Alba szettje imádnivaló volt és nagyon különleges, ám egy magasabb nőn sokkal jobban mutatott volna. Reese Witherspoon Stella McCartney estélyiébe pedig majdnem beleszerettünk, de sajnos megpillantottuk az állatmintákat a vállrészen. Pedig minden olyan tökéletes lett volna!

Igyekszünk nem kinevetni a világsztárokat, de hát néha lehetetlen szó nélkül elmenni a szettjeik mellett. Fogalmunk sincs, mi volt Teri Hatcher célja ezzel az outfittel, aminél rosszabbul már csak a sminkje sikeredett - napokig lamentálhatnánk azon, miért is voksolt egy ennyire halvány szemhéjfesték és a piros arc mellett. De Jennifer Hudson szettje sem lett a kedvencünk. Tényleg bámulatos a sztár fogyása, de a kislányos bőrszoknya és a combcsizma nem ilyen lábakra való. Ez sajnos az a párosítás, amit tényleg csak a modellalkatú lányok engedhetnek meg maguknak.

A legszebb pocakosok

Zoe Saldana hamarosan anyuka lesz, de nagyszerűen tartja magát. Imádnivaló színek, bájos fazon - a színésznő csak úgy ragyog! Az pedig sosem volt kérdés, hogy Blake Lively állapotosan is gyönyörű lesz - a színésznő mint mindig, most is topformában van!

A zöld az új kedvenc

A fekete és a zöld kombinálása a héten nagyon népszerű volt a vörös szőnyegen. Nicole Richie élénkzöld selyeminget választott, de Hilary Swank kreációjában is főszerepet kapott ez a szín. Az Oscar-díjas világsztár egyébként egyre merészebb - ilyen sok bőrt régen mutatott már a vörös szőnyegen.

A hét stíluskirálynője

Kicsit olyan, mintha az európai uralkodócsaládok legszebb hölgyei divatozni kezdtek volna Katalin felbukkanása óta. Jó ideje nyomon követjük a gyönyörű Letícia öltözködését, a héten azonban a holland kirélyné, Maxima nyűgözött le bennünket. Visszafogott, mégis csodás bordó szettjét kalappal és egy eszméletlen nyakékkel dobta fel - ezt az ékszert mi is bármikor elfogadnánk!

Forrás: Northfoto

Hogy tetszik Maxima összeállítása?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.