A szexbomba és a kislányos báj: összegyúrták a két világsztárt - íme, az eredmény

Forrás: AFP -
színésznő Photoshop egybeolvadás Emma Watson Megan Fox szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy lelkes photoshopper ismét megmutatta, mi történik a két színésznő egyesülésekor. És még nevet is adott a „képződménynek." Mutatjuk az eredményt!

Hogy néz ki Hollywood két bombanője összemixelve? Jennifer Lawrence és Scarlett Johansson képéért kattints IDE!

Memma Foxson. Ez a neve a Megan Fox és Emma Watson összegyúrásából született nőnek – aki egyelőre a Photoshop szintjén létezik csak.

Emma Watson és Megan Fox Forrás: AFP

Jancy Richardson, a Moviepilot szerzőjének fantáziáját a két színésznő egymással szemben álló szépsége indította be: míg a már anyuka Megan igazi szexbombának számít a hollywoodi berkekben, addig a kimért, elegáns és okos Emma visszafogott bájáról híresült el. És mi történik, ha a kettőt vegyítjük? Nos, a kép magáért beszél. Az alkotó szerint kicsit Xénásra sikeredett az eredmény...

Memma Foxson Forrás: Moviepilot/Jancy Richardson

Szerinted melyik a szebb nő?

Nincs pucér fotó Emma Watsonról – kamu volt az egészhttp://www.life.hu/news/20140925-emma-watson-meztelen-fotoi-egy-marketingvallalat-kampanyanak-resze-volt.htmlNem lesznek meztelen képek Emma Watsonról, mi több, még a 4chan nevű oldal leállítását is követelik azok, akik átverték az egész internetet. De akkor mindent szép sorjában.News--Megan Fox sokkoló koplalásba kezdetthttp://www.life.hu/drlife/20140325-megan-fox-amerikai-szineszno-a-transfomers-sztarja-szoptatas-mellett-koplal.htmlMegan Fox pár hetes kisfia szoptatása mellett kezdett sokkoló koplalásba, hogy visszanyerje alakját.Dr. Life--Megan Fox smink nélkül is gyönyörűhttp://www.life.hu/trend/20140704-megan-fox-smink-nelkul-szelfizett-igy-is-gyonyoru.htmlCameron Diaz, Gwyneth Paltrow és magyar kolléganője, Dobó Kata után a kétgyerekes színésznő is megmutatta, hogyan is fest az arca a maga natúr szépségében.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.