átalakítás modell fotózás Mihalik Enikő Vogue öregít magazin smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar modellt a Vogue Paris alakította át tizen-, huszon- és hatvanévesre.

Majdnem 30 évet öregedett Mihalik Enikő – szerencsére csak egy fotózás kedvéért. A világhírű magyar modell Instagramján tette közzé az eredményt, amelyen 10, 20, 30, 40, 50 és 60 évesre alakították. Nekünk személy szerint a 40 éves Enikő tetszik a legjobban!

Forrás: Instagram/Mihalik Enikő

Elcsíptük Mihalik Enikőt!

A Life.hu is ott volt a Gombold újra! október 5-i döntőjén, amelyen a világhírű magyar modell is a kifutóra lépett - vele készült beszélgetésünket ITT olvashatod.
Sophia Lorennel bulizott Mihalik Enikőhttp://www.life.hu/trend/20131122-mihalik-eniko-magyar-szupermodell-sophia-loren-olasz-szinesznovel-bulizott-a-pirelli-naptar-50.htmlA magyar szupermodell a híres-hírhedt Pirelli naptár 50. évfordulójára volt hivatalos. Ugyanoda, ahová a világhírű díva is.TrendMihalik Enikő egy dán magazin címlapján pózol kikandikáló cicikkelhttp://www.life.hu/trend/20140912-mihalik-eniko-magyar-modell-egy-dan-magazinban-pozol-felpuceran.htmlMihalik Enikő magyar modell lett a Cover nevű dán divatmagazin szeptemberi számának címlaplánya. Alaposan belátunk dekoltázsába, de ez még semmi. A belső fotókon ugyanis a felső is lekerült róla...TrendOrigoMicsoda test! Mihalik Enikő megmutatja melleit, és élvezi! (18+)http://www.life.hu/trend/20130330-mihalik-eniko-magyar-modell-felmeztelenul-pozol.htmlÁlomszép fotók készültek a sikeres magyar modellről, Mihalik Enikőről.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.