Ott karcsúsít, ahol kell - Claudia tökéletes ruhában zsűrizett

Forrás: Sztárban sztár/Facebook -
Sztárban sztár Liptai Claudia Majka fekete-fehér bombanő szett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fekete-fehér ruhát álmodtak meg a Sztárban sztár stylistjai a vasárnap esti élő adásra Liptai Claudiának. Jól eltalált kis darab... Gratulálunk! 

Azt már nem is hangsúlyoznánk, hogy Claudia micsoda bombázó volt a TV2 showműsorában - hiszen szinte mindig fantasztikusan néz ki. De azért azt semmi pénzért nem hagynánk ki, hogy a mai szettjét is megmutassuk:

Forrás: Sztárban sztár/Facebook

A ruha egyébként nagyon rafinált, deréktájon még karcsúbbnak láttatja az amúgy is vékony zsűritagot.

Liptai Claudia csodás ruhakölteményeit a Life.hu-n megnézheted. Így tündökölt a műsorvezető monokróm szettben, dögös sortban pedig így feszített. De láthattuk tapadós ruciban is, sőt, olyan mély dekoltázzsal is, amit még Majka is szóvá tett.

Fenék- és cicivillantós ruhában is megmutatta magát Tóth Gabihttp://www.life.hu/trend/20141007-toth-gabi-az-x-faktorban-meresz-ruhat-viselt.htmlDübörög az X-Faktor. A hétvégén kiderült, kik azok a versenyzők, akik a Táborból a Mentor Házig jutottak, és azt is tudni lehet már, hogy melyik mentor kiket támogat majd a versenyben. Ahogy a fiatal tehetségek mellett, úgy Tóth Gabi szettjei mellett sem megyünk el szó nélkül.TrendOrigoDögös sortban zsűrizett Liptai Claudiahttp://www.life.hu/trend/20140921-liptai-claudia-a-tv2-sztarban-sztar-cimu-musoraban-dogos-sortban-zsurizett.htmlEgyre merészebb szetteket választ a TV2 Sztárban sztár című műsorában Liptai Claudia. TrendOrigoMelltartót reklámoz Liptai Claudiahttp://www.life.hu/trend/20140912-liptai-claudia-egy-fehernemugyarto-ceg-reklamarca-lett-melltartot-reklamoz.htmlAz egyik fehérneműmárkához adta az arcát, illetve a mellét Liptai Claudia. A TV2 műsorvezetője ugyanis melltartót reklámoz.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.