Új angyal a Victoria's Secretnél?

Forrás: Instagram/sukiwaterhouse -
Suki Waterhouse Victorias Secret fehérneműcég Angyal Bradley Cooper
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közeleg a Victoria's Secret divatbemutatója, úgy tűnik, új modellt láthatunk a kifutón. Suki Waterhouse Instagram profilján osztott meg magáról egy árulkodó képet csillogó fehérneműben és pávás fejdíszben. Máris beindult a találgatás...

Suki azon kevés brit topmodellek egyike, aki még nem dolgozott a Victoria's Secretnek, így nem lenne meglepő, ha végre ő is megmutathatná magát a fehérneműcég kifutóján. Bradley Cooper menyasszonya Cara Delevigne helyét is átvette a Burberry 2015 Tavasz/Nyár kollekciójának bemutatóján.

Forrás: Instagram/sukiwaterhouse

Delevigne idén nem vesz részt a Victoria's Secret divat show-n sem, helyette a Chanel Metiers d'Art show-n lesz látható. Talán itt a lehetőség Sukinak, hogy debütálhasson. Hivatalos megerősítés még nem érkezett.

2012-ben magyar büszkeségünk, Palvin Barbi is angyalként vonult végig a kifutón.

Valami nem stimmel: így fest Linda Evangelista 50 fele, smink nélkül http://www.life.hu/trend/20141029-linda-evangelista-szupermodell-smink-nelkuli-arcat-mutatta-meg.html A '90-es évek egyik legfényesebb modellcsillaga természetesen jócskán megváltozott az elmúlt húsz évben. Szerencsére azért annyira nem, mint Renée Zellweger. Trend -- Mickey Rourke, ugye ezt te sem gondoltad komolyan? http://www.life.hu/trend/20141028-mickey-rourke-szineszt-nagyon-lepukkantan-kaptak-lencsevegre.html Csak rossz napja volt, vagy valóban temethetjük a színészt Hollywood legszexisebb férfijai közül? Egyre vállalhatatlanabbul néz ki a híresség... Trend -- Ha Cindy Crawford melletted ébredne fel, így nézne ki http://www.life.hu/trend/20141028-cindy-crawford-smink-nelkul-es-ebredes-utan-fotozta-le-magat-a-wakeupcall-kezdemenyezeshez.html Kétségtelen, hogy a 48 éves szupermodell smink nélkül is gyönyörű – és még a jó ügyért sem rest kiállni. Trend Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.