Kim Kardashian nosztalgiacicikkel készül a halloweenre

buli Kim Kardashian jelmez dekoltázs kim kardashian Halloween
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárok imádják a halloweent, de azt még jobban, hogy Twitteren vagy Instagramon meg is mutathatják magukat a rajongóknak. Kim Kardashian már hangolódik, nem is akárhogyan! A celebmami a legszexisebb fotóit válogatta ki kedvcsinálóként.

2012-ben például Macskanőként pózolt tetőtől talpig lakkbőrben. Hiába, Kim már csak tudja, mitől döglik a légy Kanye West.

Forrás: Instagram / Kim Kardashian West

Aztán talált egy fotót 2010-ből is, amikor párducasszonyként szintén kezeslábasban nyomta, de lényegesen többet mutatott magából. Nem állítjuk, hogy Kim Kardashian a követendő példa a halloween buliba - kivéve akkor, ha szeretnéd, hogy NAGYON megbámuljanak!

Forrás: Instagram / Kim Kardashian West

Készülj Takács Nórával halloweenre!

Díszíts kreatívan halloweenre: Takács Nóra, a Life.hu szépségszakértője tökéletesen csipkézett töklámpással tette ezt, amelyet a videója alapján gyerekjáték lesz elkészítened. Jelmezkiegészítőnek is jól jön majd a zokniból lett alkalmi kesztyű, aminek elkészítését itt mutattuk meg. Akár vendégeket vársz, akár vendégségbe mész, készíts gusztustalan finomságokat - zabálni fogják. És ha minden megvan, akkor már csak a te jelmezed hiányzik! Mi lenne, ha szép boszorkánnyá válnál?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.