Hamuval sminkeli magát a dzsungelban Aleska Diamond

Forrás: RTL Klub -
füstös smink szemfesték hamu Celeb vagyok, ments ki innen! sminkes tűz smink korom szakértő Aleska Diamond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Celeb vagyok, ments ki innen! versenyzőjén nem fogott ki a rendezői utasítás, és leleményesen megoldotta szemei hangsúlyozását. De mit mond hamusminkjéről a szakértő? Megkérdeztük!

Igencsak meglepte Balázsékat Aleska Diamond hamuból készült szemfestése, amelyet az expornós artistalány nem is titkolt a műsorvezetők előtt: a tűz után maradt hamuból készítette el füstös szemsminkjét.

Forrás: RTL Klub

A Life.hu szerkesztőségét nem hagyta nyugodni Aleska technikája, ezért szakértőnket, Pintér Andrea sminkest kérdeztük meg, mi a véleménye a nem mindennapi sminkelésről.

Pintér Andrea smink- és maszkmester:

„Azt gondolom, hogy valószínűleg nem is a hamut, hanem az égésből visszamaradt kormot, esetleg faszenet használta fel nagyon leleményesen a smink készítésére. Magát a hamut régóta alkalmazzák testdíszítésre, a szépítkezésben pedig fontos szerepet kaphat, hiszen vízzel elkeverve gyönyörűen tisztítja a hajat. Sem a hamu, sem pedig a korom nem okozhat bőrproblémákat, amennyiben az elégetett fa nem tartalmazott mérgező komponenseket. Ez is azt bizonyítja, hogy a természet kimeríthetetlen kincseket rejt!"

A Celeb vagyok, ments ki innen! hölgyei valószínűleg vissza fogják még sírni a pillanatot, amikor rábólintottak a műsorszerkesztők kérésére, miszerint nem vihetik magukkal a sminkcsomagjukat - legalábbis ami néhányukat illeti. A dzsungellakók festék nélküli arcát korábban ITT ecseteltük bővebben.

Bizarr szépségtippek a múltból

A nők nem ismernek lehetetlent, ha a szépségük megőrzéséről van szó. Egy 1910-ben íródott könyv furcsa szabályai szerint például nem követhetünk el nagyobb hibát akkor, mint amikor felhős időben mossuk meg a hajunkat. Ki gondolta volna, hogy volt, aki ezt elhitte? Minél régebbre nyúlunk vissza az időben, annál bizarabb módszereket találhatunk: az ókori Egyiptom hölgyei például nem voltak restek a kígyóvért sem bevetni, ha szőrtelen és sima testre vágytak.
"Azt hittem, rosszul hallok" - Aleska nagypapáját sokkolta unokája pornós múltjahttp://www.life.hu/bulvar/20141106-aleska-diamond-az-rtl-klub-celeb-vagyok-ments-ki-innen-szereplojenek-nagypapaja-a-tetevbol-tudta.htmlA Celeb vagyok, ments ki innen! szereplőjének nagypapája a tévéből tudta meg unokája pornós múltját.TV + Bulvár--Fekete Pákónak a bulizás és az ivás fog legjobban hiányozni a dzsungelbőlhttp://www.life.hu/bulvar/20141110-az-rtl-klub-celeb-vagyok-ments-ki-innen-dzsungeleben-fekete-pako-kiesese-utan-elszolta-magat.htmlAurelio után Fekete Pákó sem tett lakatot a szájára és kiesése után élő adásban szólta el magát, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungelében időnként felöntenek a garatra a szereplők.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huErdei Zsolt szerint Bunyós Pityu a nyerő a dzsungelbenhttp://www.life.hu/bulvar/20141030-erdei-zsolt-vilagbajnok-bokszolo-szerint-bunyos-pityu-enekes-a-nyero-a-tv2-celeb-vagyok-ments-ki.htmlA Celeb vagyok, ments ki innen! első szériájának győztese, Erdei Zsolt szerint a mulatós bokszoló lesz a dzsungel második királya.TV + BulvárRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.