Legyél cserfes és vagány, mint Szabó Zsófi! 5 szépségtipp egyetlen fotón

szemöldök frizura füstös smink Szabó Zsófi szépségtipp smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi az After X-ben hétről hétre kamerák elé áll, ahol bombaformában van. Bár sokak szerint a színésznő-műsorvezető jobban néz ki smink nélkül, egy kis szemhéjpúder vagy rúzs teljesen feldobja az arcát - cserfes, vagány és szexi lesz tőle. Interaktív fotón öt olyan szépségtippet mutatunk, amit érdemes ellesned tőle.

Jól áll neked is a pixie frizura? Hogyan készíthetsz gyönyörű füstös sminket? Vidd az egeret a kép fölé, kattints a piros pöttyökre, és tudd meg!

Szabó Zsófival legutóbb akkor beszélgettünk divatról és szépségápolásról, amikor a negyedik élő show előtt az X-Faktor kulisszái mögött jártunk. "A hétköznapokban nem sűrűn sminkelem magam és lazább stílust képviselek. A hajamat nem állítom be és csak hidratáló krémet, valamint vörös rúzst használok, ami remek karaktert ad az arcomnak" - mesélte Zsófi, aki korábban azt is elmondta nekünk, milyen szépségtrükköt tanult az édesanyjától.

Szabó Zsófi: "Ez nem csak az X-Faktorról szól. Minden megváltozott körülöttem"http://www.life.hu/bulvar/20141106-interju-szabo-zsofival-az-rtl-2-after-x-musorvezetojevel-musorvezetesrol-kritikakrol-istenes.htmlSzabó Zsófi az afrikai dzsungelből visszatérve celebből műsorvezetővé avanzsált az RTL Klubon. A csatorna egyből mélyvízbe dobta: nemcsak az After X-et bízták rá, hanem Istenes Bence mellett kipróbálhatta, milyen is az ország egyik legnézettebb élő show-ját vezetni. Zsófival az X-Faktor kulisszatitkairól, a kritikákról és a legnagyobb szakmai kihívásról beszélgettem.TV + Bulvár--Ha a nézők nem is, az RTL Klub elégedett volt Szabó Zsófi teljesítményévelhttp://www.life.hu/bulvar/20141027-szabo-zsofi-az-rtl-klub-uj-musorvezetoje-x-faktorban-nyujtott-teljesitmenyevel-elegedett-a-csatorna.htmlHiába írták kommentelők százai, hogy Szabó Zsófi nézhetetlen volt, az RTL Klub vezetősége szerint Ördög Nóri utódjában benne van az X-Faktor.TV + BulvárOrigoMajka szerint Szabó Zsófi egy csúnyácska, kövér színészre hasonlíthttp://www.life.hu/bulvar/20141022-majka-szabo-zsofit-jonah-hill-csunyacska-szineszhez-hasonlitotta-facebookjan-most-all-a-balhe.htmlMajka a minap egy nem túl bájos fotómontázst töltött fel a Facebookjára, amin Szabó Zsófit Jonah Hill amerikai színészhez hasonlította. Igazi kommentháború indult a Facebookján...TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.