Heidi Klum levetkőzött és arcpirító kérdésekre válaszolgat

Forrás: Sharper Image -
karácsony kampány meztelen kérdés-válasz vetkőzés Heidi Klum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian után most a német szupermodell, Heidi Klum vetkőzött pucérra. Mi történik most a sztárvilágban?!

Kim Kardashian kedélyeket borzoló vetkőzése után német kolléganője, Heidi Klum is csatlakozott a meztelenkedő sztárokhoz. A 41 éves német modell a Sharper Image nevű üzlet ünnepi hirdetése kedvéért dobta le a textilt és válaszolt néhány, elsőre arcpirítónak tűnő kérdésre. (Reméljük, a Télapó nem figyelt, Heidi!)

Forrás: Sharper Image
Pasija helyett más fogdossa Heidi Klum csupasz melleithttp://www.life.hu/bulvar/20140801-heidi-klum-melleit-zac-posen-egy-fotozason-fogdossa.htmlA minap írtuk meg, hogy 28 éves pasikával jött össze Heidi Klum és nagyon boldog . Ennek ellenére lazán hagyja, hogy egy fotózáson másik férfi fogdossa a kebleit. Persze, a művészetnek még a párkapcsolat sem szabhat határt.TV + BulvárOrigoHeidi Klum lányai anyjuk nyomába léptek!http://www.life.hu/csalad/20140719-heidi-klum-setalni-indult-modell-szepsegu-gyermekeivel.htmlImádnivaló fotót láthatunk a szupermodell Heidi Klumról, amint bájos gyermekeivel indul sétálni. A lányok szakasztott úgy öltöznek, mint a mama!Család--Kínos! Jól leégett Heidi Klumhttp://www.life.hu/trend/20130707-heidi-klum-szupermodell-feneke-nagyon-leegett-a-napon-a-kepet.htmlKissé túlzásba vitte a napozást a szupermodell.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.