Megvan a titok: így készülnek a Victoria's Secret ikonikus angyalszárnyai

Forrás: AFP/Emmanuel Dunand -
fehérnemű divattervező készítés tervezés Victorias Secret művész Angyal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évről évre az egyik legnézettebb divateseménynek számít a legendás fehérneműmárka bemutatója, amelynek nevével a gyönyörű modelleken és a látványos showelemeken túl a lányok által viselt szárnyak is összefonódnak. 

A divatvilág egyik legnagyobb eseményei között tartják számon a Victoria's Secret bemutatót, ahol a szemet gyönyörködtető fehérneműkön és csodaszép viselőiken túl azok a bizonyos angyalszárnyak teszik még ikonikusabbá az eseményt.

Adriana Lima és tűzpiros kreációja 2013-ban Forrás: AFP/Emmanuel Dunand

Mint kiderült, nem olyan egyszerű ezen „színpadi kellékek" elkészítése, mint amilyennek tűnik. Minden szárnycsoda egy, a cég által felbérelt művésszel kezdődik, aki felvázolja a koncepciót – árulta el a Huffington Post újságírójának Marian Hose, becenevén Killer, a Victoria's Secret szárnyak tervezője.

Alessandra Ambriosio szintén 2013-ban Forrás: AFP/Emmanuel Dunand

A tervek csak ezután kerülnek Marian és csapata kezei közé, akik életre keltik a szárnyakat: a rajzokat vetítővásznon véglegesítik, amelyhez egy modell asszisztál nekik, hogy megtalálják a tökéletes méreteket. Csak ezután kezdenek csak bele a megvalósításba.

Dollármilliós szépségek gyönyörű kebleken

Minden évben csupán egyetlen modellt érhet a megtiszteltetés, aki magára öltheti a Victoria's Secret drágakövekkel kirakott Fantasy Bra névre hallgató melltartócsodáját. Idén először két szépség is viselni fogja - kattints ide és tudd meg, kik ők!
Palvin Barbi és cukorkaszettje 2012-ben Forrás: AFP/Timothy A. Clary

Azért a szuperkarcsú modelleknek sincs könnyű dolguk a sokszor egy kisgyermek súlyát nyomó szárnyakkal. Az eddig készült legnehezebb darabot Lindsey Ellington hordta: a fehér tollas csoda közel 10 kilót nyomott.

Lindsey Ellington minden idők legnehezebb angyalszárnyaival Forrás: AFP/Timothy A. Clary

Mint korábban kiderült, idén Mihalik Enikő ismét magára öltheti a Victoria's Secret szárnyakat. Nemrég sikerült elcsípnünk őt a Gombold újra! színfalai mögött - vele készült mini interjúnkat ide kattintva olvashatod el.

Barbi, Enikő és a többiek - magyar szépségek a Victoria's Secret kifutójánhttp://www.life.hu/trend/20141104-magyar-modellek-a-victorias-secret-fehernemuceg-kifutojan-mihalik-eniko-palvin-barbi.htmlHétfő este jelentette be Instagram-oldalán Mihalik Enikő, hogy idén ismét ott lesz az év egyik legnagyobb show-ján, a decemberi Victoria's Secret-bemutatón. Nem ez az első alkalom, hogy a békéscsabai szépség ott van a legnagyobb sztárok között, és nem is ő az egyetlen magyar, akinek ez sikerült. Trend--Micsoda hír! Mihalik Enikő újra Victoria's Secret kifutójára léphethttp://www.life.hu/trend/20141103-mihalik-eniko-ott-lesz-a-victorias-secret-2014-es-divatbemutatojan-1.htmlSzinte repülünk, olyan hírt kaptunk! Mihalik Enikő idén ott lépdel majd a Victoria's Secret divatbemutatón. A magyar modell ismét a legnagyobbak között van.Trend--Titkok a Victoria's Secret modelljeirőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20131112-behati-prinsloo-namibiai-modell-elarulta-hogyan-keszulnek-a-victorias-secret.htmlA fehérneműmárka egyik modellje, Behati Prisnloo kitálalt arról, mi zajlik a kulisszák mögött.Ez Zsír!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.