Egyre menőbb modell Val Kilmer fia

Forrás: Yves Saint Laurent Paris -
modell színész Val Kilmer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár színészként mindeddig nem sikerült komoly szerephez jutnia, modellként egyre keresettebb Val Kilmer fia, Jack. 

Jack ezúttal a Saint Laurent-nek állt modellt, és már most azt jósolják neki, van jövője a divatszakmában.

Forrás: Yves Saint Laurent Paris

A 19 éves színészcsemete persze - érthető módon - a filmvásznon is szeretne sikereket elérni, de úgy tűnik az még várat magára. A fiú egyébként gyerekkorában még egyáltalán nem szeretett volna édesapja nyomdokaiba lépni, de ma már másképp látja az ideális jövőt.

Így tündökölt az Erzsébet-bálban Sarka Kata http://www.life.hu/trend/20141116-sarka-kata-a-godolloi-kastelyban-az-erzsebet-balon-nagyon-szexi-volt.htmlA Gödöllői Királyi Kastélyban, Erzsébet-bálon mulatott tegnap este a Hajdú házaspár. Sarka Kata a Facebookon tette közzé a szettjét, a lájkcunami ezúttal sem maradt el. TrendOrigoNézd meg a világhírű modell, Lara Stone testét szülés után!http://www.life.hu/trend/20141113-lara-stone-modell-fedetlen-keblekkel-pozol-a-system-magazinban-a-fotos-jurgen-teller.htmlJurgen Teller kamerája előtt dobta le ruháit szülés után a világhírű modell, Lara Stone. A fotókról azt állítják, hogy retusálatlanok, mi pedig miért ne hinnénk el ezt. TrendAFPOtt karcsúsít, ahol kell - Claudia tökéletes ruhában zsűrizetthttp://www.life.hu/trend/20141019-liptai-claudia-a-sztarban-sztar-zsurijeben-fekete-fehet-ruhat-viselt.htmlFekete-fehér ruhát álmodtak meg a Sztárban sztár stylistjai a vasárnap esti élő adásra Liptai Claudiának. Jól eltalált kis darab... Gratulálunk! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.