Angelina Jolie úgy néz ki, mint egy kínai váza

Brad Pitt Gucci Sydney ruha Unbroken Angelina Jolie premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Persze a világ egyik leggyönyörűbb nőjének még ez is jól áll: a színésznő földig érő, barokkmintára hajazó Gucciban libbent be Sydneybe.

Angelina Jolie köztudottan nem szereti túlbonyolítani vörös szőnyeges outfitjeit – most sem járt el másként. Brad Pitt neje egy egyszerű, pánt nélküli Gucciban érkezett meg legújabb filmje, az Unbroken premierjére Sydneybe.

Forrás: AFP/Peter Parks

Mi értjük, hogy a különböző díszítésekkel szépen lehet formálni a test vonalait, a dressz motívumai mégis jobban emlékeztetett bennünket egy kínai váza mintájára. Persze azért megtették a hatásukat a színésznő szupervékony alakján, de azért reméljük, Brad Pitt azonnal egy étterem felé vette az irányt, és kiadósan megvacsoráztatta egyre soványabb feleségét.

Angelina Jolie fogyása szinte napirendi téma a bulvársajtóban: legutóbb a Hollywood Film Awards gáláján lépett színre rezgő csontokkal. Egy bennfentes korábban ITT árulta el, mi az oka a színésznő csontsoványságának.
Rezgő csontokkal lépett színre Angelina Joliehttp://www.life.hu/drlife/20141115-angelina-jolie-rezgo-csontokkal-lepett-szinre-californiaban-a-hollywood-film-awards-dijatadon.htmlHol van már az a nőiesen izmos lány, akinek formás alakját a Tomb Raider című filmben nők milliói irigyelték? Kérdeztük 2011-ben, amikor először szemet szúrt, hogy nagyon gyorsan fogy Angelina Jolie.Dr. Life--Angelina Jolie forgat, rendez és boldog feleséghttp://www.life.hu/intim/20141104-angelina-jolie-a-vanity-fair-nek-adott-interjut-hazassagarol-kovetkezo-filmjerol.htmlAngelina Jolie és férje, Brad Pitt az álompár, csupa nagybetűvel. Esküvőjük után az egész világ róluk beszélt. A friss feleség a Vanity Fairnek mesélt házasságáról. IntimOrigoBrad Pitt elárulta, milyen a házasélet Angelina Jolie-valhttp://www.life.hu/intim/20141018-brad-pitt-meg-nagyobb-biztonsagban-erzi-magat-angelina-jolie-val-eskuvojuk-utan.htmlPanaszra nincs oka az 50 éves színésznek, hiszen nem akárkinek adatott meg, hogy a világ egyik legjobb nőjét vezesse oltár elé. Most elmondta, ő hogy látja.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.