Öltözz úgy, mint Kim Kardashian és Kanye West! Így csináld!

Forrás: Instagram/what_would_yeezus_wear -
Ryan Gosling utánzás Kanye West másolás kim kardashian stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két lány indított egy Instagram-profilt What Would Yeezus Wear? címmel, ahol két kedvenc ikonjuk, Kanye West és Kim Kardashian képeit és ruháit utánozzák, megdöbbentő hasonlósággal.

Az egész úgy kezdődött, hogy Kathleen Burroughs felvett egy farmerszettet, amiben pont úgy nézett ki, mint divatikonja, Kanye. Ezek után meglátta barátnőjét, Katie Lee-t egy olyan öltözékben, mint Kim Kardashian és rögtön tudták, hogy ezt meg kell örökíteniük. Innentől kezdve már tudatosan vettek fel olyan ruhákat, mint a sztárpár és elkezdték a fotókat posztolni. Rövid időn belül hatalmas népszerűségre tettek szert és hamarosan Kardashianék is felfigyelt a munkájukra.

Forrás: Instagram/what_would_yeezus_wear

„Nem bántásból mondom, de néhány ruhát nagyon nehéz viselni Kim lenyűgöző teste nélkül" – mondja Lee. (Zárójeles megjegyzés: talán Kim termetes fenekére akart utalni, ami nemrég kiverte a biztosítékot!?)

A lányok már tervezik az új fotósorozatot, amiben Kardashian terhes képeit fogják utánozni. Bevallásuk szerint nem a hírnév, hanem pusztán saját szórakoztatásuk miatt kezdték el csinálni ezt az egészet. „Addig fogjuk folytatni, amíg meg nem unjuk" – mondják. ITT tudtok még több fotót nézegetni róluk!

Előfordult már hasonló eset, vagyis amikor egy világsztár stílusát utánozta egy „civil": legutóbb például egy cuki négyéves kisfiúról írtunk, aki Ryan Goslingot másolja le.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.