Elképesztően dögös az 50 éves C. C. Catch

Forrás: NORTHFOTO -
életkor C.C.Catch bombaforma fiatalság Moszkva dögös
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
C. C. Catch holland-német popénekesnő bombaformában van: dögös bőrszerkóban lépett színpadra Moszkvában, még a lapos hasát is megcsodálhattuk!

Első ránézésre el sem hittük, hogy az 50 éves C. C. Catch énekesnőt látjuk az alábbi fotón. A '80-as évek legendás sztárja simán letagadhatna 15-20 évet. A minap Moszkvában adott koncertet a 13. Nemzetközi Zenei fesztiválon.

Forrás: NORTHFOTO

Szegecses bőrdzsekiben és áttetsző, csillogó topban állt színpadra, amely láttatni engedte lapos hasát is. Nagyon vagány!

Rihanna egy szál zakóban szexizik - így divatoztak a világsztárok a British Fashion Awardsonhttp://www.life.hu/trend/20141202-british-fashion-awards-dijatado-igy-oltozott-fel-rihanna-emma-watson.htmlHova máshova öltözzön fel szuperdivatosan az ember lánya, ha nem a British Fashion Awards-gálára? December elején Londonról szól minden: a kedd esti Victoria"s Secret show-t hétfőn este egy gála előzte meg, aminek középpontjában a divat állt. Az év márkája díjat Victoria Beckham zsebelte be, ezen kívül a legizgalmasabb dolgok a vörös szőnyegen történtek. Mutatjuk is!Trend--Kis prostiként pózol Palvin Barbihttp://www.life.hu/trend/20141201-palvin-barbararol-a-l-officiel-magazin-reszere-keszitett-fotosorozatot-romain-gavras.htmlA L´Officiel magazin részére készített fotósorozatot Palvin Barbaráról Romain Gavras. A magyar szépség képei már most nagy port kavartak...TrendOrigo5 kérdés a szépségről: Völgyesi Gabihttp://www.life.hu/trend/20141126-5-kerdes-a-szepsegrol-volgyesi-gabi-a-unique-enekesnoje.htmlMég mindig nem alszik eleget éjszaka, hiszen januárban hozta világra második gyermekét. Ennek ellenére kirobannó formában van a Unique énekesnője, de sokat is tesz érte. A Life.hu sorozatában ezúttal Völgyesi Gabi mesél szépségtitkairól. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.