Harisnyás sztripperként lépett színpadra Miley Cyrus

Miley Cyrus Patrick Schwarzenegger Arnold Schwarzenegger koncert Miami mellbimbó tapasz harisnya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő ezúttal sem okozott csalódást megjelenését illetően: egy szál harisnyában, csillogó tapaszokkal a mellein érkezett koncertet adni Miamiba.

Ha eddig nem volt kifogása Miley Cyrus és fia, Patrick románca ellen Arnold Schwarzeneggernek, akkor az énekesnő legutóbbi képe után biztos, támad némi kétsége – még ha csak halványan is. Miley egy meglehetősen érdekes fellépőruhát választott magának egy Miami-i koncertjére, amely nagyjából egy ezüst színű harisnyából és két csillogó mellbimbótapaszból állt. A képért kattints ide.

Forrás: AFP/Jonathan Leibson

Mondjuk a tinisztár eddig sem visszafogott bulijairól és hozzájuk válogatott öltözékéről volt híres: a mellbimbói tulajdonképpen mindennapos témának számítanak a bulvársajtóban, legutóbb például a leégéstől védte őket látványosan, ám a fentebb is látható, amfAR-gálán viselt öltözékével sem hozott szégyent magára (és dekoltázsára).

Milliókat költött egyetlen este alatt Miley Cyrus http://www.life.hu/news/20141031-miley-cyrus-milliokat-koltott-egyetlen-este-alatt-az-amfar-jotekonysagi-galajan.html „Egy kicsit részeg vagyok" – mondta az énekesnő az AmfAR-gálán, miután milliókat ajánlott fel csupa-csupa jótékony célokra. News -- Napi sokk: Miley Cyrus mellbimbóban bulizott http://www.life.hu/bulvar/20140907-miley-cyrus-mellbimbojat-takarta-el-es-ugy-bulizott-a-new-york-fashion-weeken.html Mi is sokat láttunk már, és Miley is igyekezett az elmúlt években sokkolni az embereket, de a legutóbbi szettje mindent felülmúlt. TV + Bulvár -- Miley Cyrus egy malaccal és egy kutyával csókolózik http://www.life.hu/bulvar/20140831-miley-cyrus-szelfijen-egy-malaccal-es-egy-kutyaval-csokolozik.html Instagramján tette közzé Miley Cyrus azt a fotót, amelyen a földön fetreng, miközben egy kutyával és egy malaccal egyszerre csókolózik. TV + Bulvár --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.