Alessandra Ambrosio nyakig begombolkozva is tud meztelenkedni

Forrás: Northfoto -
modell Alessandra Ambrosio Victorias Secret vacsoraest hát kivágás estélyi ruha láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi modell estélyije simán elvitte a hátán a show-t a szerda esti ACRIA vacsorán.

Alessandra Ambrosio nem fukarkodott csupasz bőrének mutogatásával. A dögös Victoria's Secret modell amit tudott, megmutatott az éves ACRIA vacsoraestjén – persze csak a jó ízlés határán belül.

Forrás: Northfoto

Földig érő estélyije úgy tekeredett körbe rajta, hogy közben izmos hátát és karcsú lábait is láttatni engedte. Nem csoda, hogy el is vitte az egész show-t...

Kíváncsi vagy, hogy csinálja a kétgyerekes modell, Alessandra Ambrosio? A Life.hu ITT járt utána a Victoria's Secret angyalok edzésmódszerének.
Alessandra Ambrosio egy nyakkendőt leszámítva valóban teljesen meztelenhttp://www.life.hu/trend/20141030-alessandra-ambrosio-a-lui-magazin-cimlapjan-teljesen-meztelen.htmlCsak egy nyakkendő, de más nem takarja el a fehérneműmodell bombatestét.TrendOrigoMég mindig elképesztő Alessandra Ambrosiohttp://www.life.hu/trend/20130902-lifenight-alessandra-ambrosio-a-victorias-secret-modellje-los-angelesben-villantott.htmlA Victoria's Secret modellje Los Angelesben múlatta az időt vőlegényével és annak lányával, ahol nem csak pink-fehér bikinijét mutatta meg.TrendAz utcán borotválkozott Alessandra Ambrosiohttp://www.life.hu/trend/20130423-az-autojaban-ulve-borotvalkozott-meg-alessandra-ambrosio-modell.htmlA mindig tökéletes Alessandra Ambrosio elég bizarr látványt nyújtott, amikor múlt hétvégén, az utcán parkoló autójában ülve borotválta meg lábait.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.