Tinédzserkori melleit kéri a Jézuskától a szexi Jaime King

karácsony tinédzser Jaime King mellméret ajándék mikulás kérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell-színésznő képmegosztó oldalán írt egy szívhez szóló levelet a Jézuskának, amelyhez egy fiatalkori képet is mellékelt kebleiről.

Egy friss kutatás szerinta legtöbb magyar vagy elektronikus kütyüket, vagy ruhákat szeretne látni a karácsonyfa alatt, addig Jaime King valami egészen másra áhítozik - erre:

Forrás: Instagram/Jaime King

A Pearl Harbor színésznője Instagramján mellékelte a fentebb is látható tinédzserkori fotót magáról, amelyhez a következő sorokat írta:

„Kedves Jézuska! Visszakaphatnám a tinikori mellméreteimet? Jó kislány voltam. Van egy kisbabám, akinek jó anyja vagyok. Keményen dolgozok és igazán kedves voltam idén. Szeretlek, szia!"

Ha ez megnyugtat, kedves Jaime, a világ egyik legszexisebb nője sem elégedett kebleivel - pedig Kate Uptonnak igazán nem lehet oka a panaszra. Ráadásul, ha hihetünk egy régebbi online kutatásnak, a férfiak nagyobb része a természetes keblekre bukik - ami nem feltétlenül jelent egyet a nagy cicikkel. Az erről szóló pasivéleményeket ITT gyűjtöttük össze korábban, de csak mi, nők tudjuk igazán, milyen egy valódi mell formája: erről ide kattintva olvashatsz bővebben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.