Maitland Ward meztelenre vetkőzött és ellopta a karácsonyt

Forrás: Northfoto -
karácsony fenyőfa színésznő meztelen Maitland Ward díszítés dekoráció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A másodrangú színésznő minden alkalmat megragad a közönség figyelmének felkeltésére. Most épp girlandokkal és karácsonyi égősorral meztelenkedett.

Karácsonykor remek alkalom nyílik arra, hogy szebbnél szebb dekorációkkal díszítsük fel otthonunkat. Maitland Ward azonban más lehetőséget is meglátott a fenyőfa égősoraiban: gyorsan meztelenre (na jó, bugyi van rajta) vetkőzött, majd teste megfelelő helyeit eltakarva lefotózta magát.

Forrás: Northfoto

Mondjuk mit is várjunk egy olyan színésznőtől, aki filmes sikerei híján általában a melleivel próbálja felhívni magára a figyelmet? Maitland Ward bármire képes a hírnévért: legutóbb meztelen fenekével haknizott egy divatbemutatón.

300 méteres fényfüzér, 850 dísz – karácsonyi pompában az ország fájahttp://www.life.hu/news/20141210-feldiszitettek-az-orszag-fajat-a-kossuth-teren-300-meteres-fenyfuzer-850-disz-van-rajta.htmlKedden feldíszítették az ország fáját a Kossuth téren. A majdnem húsz méter magas és 45 centiméter átmérőjű fenyőt, ami közel két tonnát nyom, hétfőn állították fel.News--Alessandra Ambrosio nyakig begombolkozva is tud meztelenkednihttp://www.life.hu/trend/20141211-alessandra-ambrisio-foldig-ero-kivagott-estelyiben-mutatta-meg-meztelen-labat-es-hatat.htmlA szexi modell estélyije simán elvitte a hátán a show-t a szerda esti ACRIA vacsorán.Trend--Ennivaló állatkák és félmeztelen állatorvosok – ezt a fotósorozatot csak imádni lehet!http://www.life.hu/news/20141128-allatorvostant-hallgato-fiuk-vetkoztek-az-allatokkal-a-jo-ugyert.htmlNem tudjuk eldönteni, hogy az állatorvostanhallgató srácok vagy az általuk szeretgetett kutyusok a cukibbak az alábbi fotósorozaton.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.