Sült krumpli fülbevaló és spagetti nyaklánc – imádjuk ezeket az ennivaló kiegészítőket

Forrás: ii-fake.com -
nyaklánc kiegészítő kaja sült krumpli fülbevaló ennivaló designer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizarr kiegészítők tervezésébe fogott egy étel designer, hogy felhívja a figyelmet a csalóka ételreklámokra.

Azt hittük, a pizzasatyi után már nem tudnak újat mutatni, de tévedtünk. Egészen egyedi ötlettel állt elő Norihito Hatanaka, aki élelmiszermodellek gyártásával foglalkozik. Ezeket a legtöbb esetben az éttermek kijelzőin láthatod viszont. Ugyanezzel a technológiával valami újat szeretett volna alkotni, hogy leleplezze a félrevezető reklámokat a nyilvánosság előtt.

Ez az egyik kedvencünk Forrás: ii-fake.com

Mivel nagyon érdekelte a divat, így olyan kiegészítők készítésébe fogott, amit különböző ételek ihlettek. Az már egy más kérdés, hogy ki szeretne szalonnát vagy sült krumplit aggatni a fülébe vagy spagettit hordani a nyakában, mindenesetre az ötlet zseniális.

Forrás: ii-fake.com

A további vicces képeket ITT találod!

Újabb világsztár viseli a magyar tervező ruhájáthttp://www.life.hu/trend/20141217-abodi-dora-magyar-tervezo-ruhajat-viselte-conchita-wurst-az-eurovizios-dalfesztival-gyoztese.htmlEgyik legsikeresebb fiatal magyar tervezőnk, Abodi Dóra által megálmodott ruhát viselte a minap Conchita Wurst.TrendOrigoSzakálldíszítés karácsonyi módra – Újabb őrült fotósorozathttp://www.life.hu/trend/20141216-szakalldiszites-karacsonyi-modra-ujabb-orult-fotosorozat.htmlAz üveggömbö csak egy a szakállba pakolható karácsonyi díszek közül. Egy fotográfus megmutatja, hogyan lehet ünnepi ruhába öltöztetni a férfiak arcszőrzetét – és még a jó ügyet is támogatja.TrendOrigoKeresztes Ildikó rövid szőke hajra váltott Erdélybenhttp://www.life.hu/trend/20141216-keresztes-ildiko-haja-szoke-rovid-lett-erdelyben.htmlKeresztes Ildikó szülővárosában, Marosvásárhelyen ült be a fodrászszékbe, hogy rövid, szőke fazonra váltson.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.