Jennifer Lopez dekoltázsa mentette meg a People magazin díjátadóját

Forrás: AFP/Jason Merritt -
Karlie Kloss gála Kate Hudson Adam Levine People magazin Nicole Richie Maroon 5 Kate Upton Gwen Stefani díjátadó Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Semmi kirívó, semmi botrányos: Jennifer Lopez mindenki helyett kipakolta, amit ki lehetett, Kate Hudson kísérőjével villogott, Karlie Kloss és Kate Upton pedig mintha összebeszéltek volna. Lezajlott a People magazin 2014-es díjátadó gálája.

Viszonylag visszafogottra sikerült a People magazin idei díjátadó gálája, amelyre csütörtök este került sor a nagyon impozáns Beverly Hills-i Hilton Hotelben.

A dekoltázsharcot egyértelműen Jennifer Lopez nyerte: a 45 éves énekesnő, aki az úgynevezett Triple Threat kategória díját vihette haza, egy nude árnyalatú jumpsuitban lépett a vörös szőnyegre, amely hiába takart ott, ahol kell, mégsem sokat hagyott a képzeletre.

Forrás: AFP/Jason Merritt

A dívával ellentétben sokkal visszafogottabban gálázott a két 22 éves modell: Karlie Kloss egy érdekes derékmegoldású ruhában vette át az év modellje díját, a formás idomairól elhíresült Kate Upton a valaha élt legszexisebb nő kategória nyertese lett.

Forrás: AFP

Gwen Stefani, akit az év stílusikonjának választották, szerves része volt a közel 2 órás műsornak is: Pharrel Williamsszel és a Maroon 5-val együtt énekelt.

Forrás: AFP/Jason Merritt

A frissen szinglivé avanzsálódott Kate Hudson pár híján barátnőjét, Nicole Richie-t vitte magával kísérőként, hogy átvehesse az év sztár példaképéért járó díját.

Forrás: AFP/Jason Merritt

A világ egyik legszexisebb pasijának kikiáltott Adam Levine nem bonyolította túl a dolgot, már ami a megjelenését illeti: a Maroon 5 frontembere pulóverben, farmerban, a tőle megszokott lazasággal gálázott gyönyörű felesége, Behati Prinsloo nélkül bandatagjával, James Valentine-nal.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Nem baj, Adam, Nick Cannon helyettük is kiöltözött: az est házigazdája, aki nemrég jelentette be különköltözését feleségétől, Mariah Careytől, talpig kékben pózolt a fotósoknak.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Advent alkalmából vetkőzik a nagyon szexi Alessandra Ambrosiohttp://www.life.hu/trend/20141218-alessandra-ambrosio-a-love-magazin-online-adventi-naptarjaban-vetkozik.htmlA világ egyik leggyönyörűbb modellje a LOVE magazin online adventi naptárjában vált meg néhány fölöslegesnek ítélt ruhadarabjától.TrendOrigoKi a dögösebb: Naomi Campbell vagy Jennifer Lopez?http://www.life.hu/trend/20141217-naomi-campbell-szupermodell-vagy-jennifer-lopez-enekesno-a-dogosebb-szavazas.htmlLevetkőzött a két legszexisebb negyvenes híresnő, akiknek nem csupán a testét irigyelhetik a huszonévesek.TrendOrigoTinédzserkori melleit kéri a Jézuskától a szexi Jaime Kinghttp://www.life.hu/trend/20141211-jaime-king-modell-szineszno-tinedzserkori-melleit-keri-a-mikulastol-karacsonyra.htmlA modell-színésznő képmegosztó oldalán írt egy szívhez szóló levelet a Jézuskának, amelyhez egy fiatalkori képet is mellékelt kebleiről.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.