Kelemen Henrietta megérkezett Miamiba

Forrás: Henrietta Kelemen/Miss Universe Hungary 2014 -
Miss Universe Hungary szépségkirálynő Kelemen Henrietta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig emésztettük meg Kulcsár Edina sikereit a londoni világverseny után, máris egy újabb magyar szépségért izgulhatunk. 

Kelemen Henrietta, a Miss Universe Hungary győztese megérkezett Miamiba - itt rendezik január 25-én a Miss Universe világversenyt. Természetesen a döntő előtt még egy nagyon alapos felkészülés vár a 20 éves magyar szépségre.

Forrás: Henrietta Kelemen/Miss Universe Hungary 2014

A fiatal lány a közösségi oldalán elárulta, igyekszik sok mindent megmutatni a szépségverseny eseményeiből, és azon lesz, hogy minél jobb eredményt érjen el. Mi szurkolunk neki!

Jóképű sportolóval jár a Miss Universe Hungary győztesehttp://www.life.hu/intim/20140929-kelemen-henrietta-a-miss-universe-hungary-gyoztese-jansik-szilard-a-ferencvarosi-polocsapat-tagjaval.htmlJansik Szilárd, a ferencvárosi pólócsapat tagja négy éve rabolta el Kelemen Henrietta, a Miss Universe Hungary győztesének szívét.Intim--Volt szépségkirálynő lett a Miss Universe Hungary 2014 győztesehttp://www.life.hu/bulvar/20140915-kelemen-henrietta-miss-universe-hungary-2014-szepsegverseny-gyoztese.htmlHétfőn este zárt ajtók mögött választották meg a magyar Miss Universe-t. Remegő lábakkal mutatta meg magát pár percre Kelemen Henrietta, Vajna Timi szépségkirálynője, azaz Miss Universe Hungary 2014 cím birtokosa. A 20 éves albertirsai diáklány nem először viselte a legszebbnek járó koronát, 2012-ben őt választották meg Miss Hungarynak.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huElhagyta a koronáját az idei Miss Universehttp://www.life.hu/trend/20131111-gabriela-islert-venezuelai-lany-lett-az-idei-miss-universe-aki.htmlA venezuelai lányt alig koronázták meg ünnepélyes keretek között a világverseny döntőjében Moszkvában, máris elveszítette fejdíszét.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.