Pizzafutárból divatmodell lett Sean Penn lánya, Dylan

Forrás: Ermanno Scervino -
fashion week modell kampány kollekció Robin Wright Penn Sean Penn Dylan Penn pizzafutár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Itt az ideje megjegyezni Dylan Penn nevét, akit ettől kezdve valószínűleg egyre többször láthatunk megfordulni a legnagyobb divatkampányokban.

Sean Penn lánya is belépett a feltörekvő sztárcsemeték elit klubjába. A 23 éves Dylan, akit szülei már 18 évesen a saját lábára állítottak, az olasz Ermanno Scervino márka 2015-ös tavaszi-nyári kollekciójának arca lett.

Forrás: Ermanno Scervino

Dylan számára nem újdonság a kamerák elé állni: a fiatal szépség korábban több magazin divatanyagában is szerepelt már (hol ruhában, hol meztelenül), mi több, már a filmezésbe is belekósolt. Az olasz divattervező szerint Dylan egy igazi klasszikus amerikai szépség, aki fiatal, elbűvölő és egy nemzetközi karrier elején áll. Ígéretesen hangzik!

Azért bizony végig kellett járnia a lépcsőfokokat Sean Penn és Robin Wright közös lányának: Dylan korábban pizzafutárként és szabadúszó forgatókönyvíróként is ténykedett, mielőtt belekósolt a modellek csillogó világába. Valljuk be, kár lett volna egy ilyen szépséget nem kamera elé állítani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.