Savval leöntött nőkön segít egy pakisztáni szépségszalon

Forrás: Northfoto -
pszichológus műtét nők orvosi segítség sav savtámadás leöntés áldozat szépségszalon Pakisztán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csupán szépülni járnak a nők a Mussarah Misbah által alapított szalonba, amely orvosi, pszichológusi segítséget és megélhetést is nyújt a savtámadások áldozatainak.
Forrás: Northfoto

A pakisztáni vállalkozó eddig körülbelül 600 ilyen támadást elszenvedett nőnek nyújtott segítséget szalonjával, amelyet a Depilex Smile Again alapítvány segítségével alapított meg Lahore-ban.

A szépségszalon nem csupán az általános kozmetikai kezeléseket, hanem orvosi és pszichológusi segítséget és kozmetikusképzési lehetőséget nyújt az ide látogató nőknek, akik nem csupán arcukat veszítették el a savtámadás következtében, hanem megélhetésüket, biztonságukat és önbizalmukat is.

Forrás: Northfoto

A savtámadások továbbra is naponta történnek Pakisztánban: ezzel „büntetik" a nőket akkor is, ha lánygyermeket hoznak a világra és akkor is, ha túl kevés a hozományuk. A Life.hu korábban ITT járta körbe a Föld számos pontján fellelhető borzalmas jelenséget. Nézz be Mussarah Misbah szépségszalonjába az alábbi videón keresztül:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.