divattervező Maison Martin Margiela John Galliano
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy várakozás előzte meg a Maison Martin Margiela legújabb, 2015-ös tavaszi couture-kollekciójának bemutatóját. Az nem is kérdés, miért, hiszen amióta tavaly kiderült, hogy a hároméves "kényszerpihenőre" küldött John Galliano lesz a cég új kreatív igazgatója, mindenkit még jobban izgat, mivel rukkol elő a divatház.

Gallianót több mint három éve küldték el a Diortól egy rasszista kijelentése miatt - ez után nem sok sikert jósoltak neki. Ám Galliano nem adta fel, 2014-ben pedig a Maison Martin Margiela párizsi divatház kreatív igazgatójaként "született újjá". Hétfőn este mutatták be a 2015-ös tavaszi couture-kollekciót, ami ugyan nem volt extrán újító és formabontó, sokkal inkább a mai divathoz illeszkedő darabok alkotják. Mutatunk is néhány figyelemreméltót közülük!

Tavaszi kabát szolidan újragondolva

Fotó: Marcus Tondo

Csak bevállalósaknak!

Fotó: Marcus Tondo

Ha unod a klasszikus fekete estélyiket...

Fotó: Marcus Tondo

Modern és nagyon szexi

Fotó: Marcus Tondo

Bármikor felvennénk

Fotó: Marcus Tondo

Jennifer Lopeznek tetszeni fog!

Fotó: Marcus Tondo

Wow!

Fotó: Marcus Tondo

Hogy tetszik a kollekció?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.