Miley Cyrus meztelenebb, mint valaha – Pucér fotósorozat készült az énekesnőről

Forrás: V Magazine -
Miley Cyrus Patrick Schwarzenegger kép Arnold Schwarzenegger fotósorozat barát Maria Shriver Polaroid vetkőzés koncertturné V magazin fényképezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köztudottan imád vetkőzni, így meg sem lepődtünk a provokatív énekesnő legújabb sorozatán. De azért mégis: lehet-e fokozni a meztelenkedést?

Miley Cyrus már jó ideje anélkül is vetkőzik, hogy bárki megkérné rá. A Wrecking Ball című dalának klipjével alaposan felbolygatta maga körül az állóvizet, a 22 éves popsztár pedig azóta is töretlenül borzolja a kedélyeket hol melltartó, hol pedig bugyi (vagy épp mindkettő) nélkül.

Forrás: V Magazine

Ezúttal azonban kimondottan a V magazin kérésére vetkőzhette le minden gátlását és ruhadarabját. A lapnak, amelyik anno Cindy Crawfordot és a második gyermekét váró Christina Aguilerát is lemeztelenítette, Miley legjobb barátja, Cheyne Thomas készítette a polaroid képeket a Bangerz koncertturnéja különböző állomásain. További képekért kattints ide.

Forrás: V Magazine

Kíváncsiak vagyunk, mit szól a sorozathoz az énekesnő barátja, Patrick Schwarzenegger – hát még a híres apukája, Arnold Schwarzenegger és az anyuka, Maria Shriver, akinek a hírek szerint már eddig is megvolt a véleménye fia és Miley románcáról...

Sztárok, akikre 2014-ben talált rá a szerelem

Nem csupán Miley Cyrus és Patrick Schwarzenegger jött össze a múlt évben. A Life.hu ITT gyűjtötte össze azokat a hírességeket, akiknek 2014 hozta el a szerelmet.
Miley Cyrus a szerelemért szembemegy a Terminátorral ishttp://www.life.hu/intim/20150109-arnold-schwarzenegger-raparancsolt-a-fiara-hogy-szakitson-miley-cyrus-szal.htmlNincs mit szépíteni a dolgon, Arnold Schwarzenegger és családja utálja Miley Cyrust és azt is, hogy gyermekük éppen a kábszerfüggő botrányhősnővel jár. Arnoldék pénzzel próbálják zsarolni és a szakítás felé lökni Patricket.IntimÍgy fest Miley Cyrus smink nélkül - csak erős idegzetűeknek!http://www.life.hu/news/20141211-miley-cyrus-egy-erkelyen-dohanyzas-kozben-mutatta-meg-magat-smink-nelkul.htmlEgy Miamiban lévő hotelben kapták lencsevégre az egykori Hannah Montanát, smink nélkül... Nem mindennapi látvány. News--Harisnyás sztripperként lépett színpadra Miley Cyrushttp://www.life.hu/trend/20141204-miley-cyrus-csillogo-mellbimbotapaszokban-adott-koncertet-miamiban.htmlAz énekesnő ezúttal sem okozott csalódást megjelenését illetően: egy szál harisnyában, csillogó tapaszokkal a mellein érkezett koncertet adni Miamiba.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.