A húszas évek angyala lett Ördög Nóra - Gyönyörű ruhában állt a színpadra

Forrás: TV2 -
fashion week húszas évek ruha Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra még a Rising Star végéhez közeledve is képes meglepni bennünket. A műsorvezető a vasárnapi adásban egyszerre volt szexi, nőies és angyali. Éljenek a húszas évek és a ficergő rojtok!
Forrás: TV2

Hogy tetszett Ördög Nóra?

Meddig vadulhat még Ördög Nóra?

Ördög Nóra és Pásztor Anna, a Rising Star két állandó női szereplői állandó beszédtémát jelentenek az adásokban viselt ruháikkal. Hogy ki felel megjelenésükért, miért olyan ruhát viselnek, amilyet, arról a műsor vezető stylistját kérdeztük. A Life.hu korábbi cikkét ide kattintva olvashatod.
Ördög Nóra bevállalta! Majkával rappeli a Belehalok című slágert!http://www.life.hu/bulvar/20150201-ordog-nora-es-majka-a-rising-star-elott-rappelte-a-belehalok-slagert.htmlNóra és Majka bevállalósan indították február első Rising Star-ját. A műsorvezetőpáros a duettnap alkalmából együtt rappelte Majka slágerét. TV + Bulvár--Bocs, Majka! Ördög Nóra flitterben varázsolt el bennünkethttp://www.life.hu/trend/20150125-ordog-nora-flitteres-ruhaja-a-rising-starban.htmlPici gyöngyfülbevaló, törtfehér flitter, rajta finom tüll és csipke. Mióta Ördög Nórának a show-hoz stylingolt versenyzőkhöz kell öltöznie, hétről hétre elvarázsol bennünket. Igaz, a mellei, amit egy egész ország keres, még mindig nincsenek meg.Trend--Már biztos: Ördög Nóra kislánya az édesapjára hasonlít jobbanhttp://www.life.hu/csalad/20150123-ordog-nora-kislanya-mici-edesapjara-nanasi-palra-hasonlit-jobban.htmlNánási Pál a Fem3 Caféban mutatta meg gyermekkori fotóját, ami alapján úgy tűnik, kislánya, Mici inkább rá hasonlít jobban, nem pedig Ördög Nórára. Korábban egyébként Nóri ovis felvételeit is megcsodálhattuk.Család--Hoppá! Eltűnt Ördög Nóra mellehttp://www.life.hu/trend/20150120-ordog-nora-a-tv2-rising-star-musorvezetojenek-eltunt-a-melle-a-kulonleges-ruha-alatt-amit-az-elo.htmlTeljesen új külsővel állt vasárnap este a Rising Star színpadára Ördög Nóra. A szexi ruha alatt szinte lapos volt a műsorvezető. Vajon mi történhetett?Trend--Mesterségesen gerjesztett konfliktus vagy szakmai féltékenység? Ördög Nóra és Liptai Claudia így vélekedikhttp://www.life.hu/bulvar/20150114-a-tv2-nagyobb-showmusorait-ordog-nora-vezeti-liptai-claudiat-mellozi-a-csatorna.htmlKét dudás egy csárdában? Így emlegetik újabban a TV2 két műsorvezetőjét, Ördög Nórát és Liptai Claudiát. De vajon hogy viszonyul egymáshoz a csatorna két húzóarca? TV + BulvárOrigoRising Star: Mennyire átlátszó Ördög Nóra ruhája? Majka szerint eléggéhttp://www.life.hu/trend/20150111-ordog-nora-feher-ruhaja-a-rising-star-elo-adasaban.htmlSzerintünk maximum átsejlik. Átlátszónak azért nem neveznénk. Miért?Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.