Kiss Ramóna majdnem Sarka Kata ruhájában ment a Story-gálára?

Forrás: Instagram/ Kiss Ramóna -
Sarka Kata Léber Barbara Story-gála 2015 ruha Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn osztotta meg Kiss Ramóna Instagramján, hogyan készülődött a Story-gálára. A mellette heverő ruhakupacban egy ismerős darabot véltünk felfedezni.

Csak nem felpróbálta a Barátok közt sztárja is azt a Léber Barbara estélyit, amiben Sarka Kata pompázott az este alatt?

Forrás: Instagram/ Kiss Ramóna

Mindkét szépség a tervezőnő ruhakölteményét viselte a Story-gálán. Ha lemaradtál volna róla, megnézheted, mit viselt Sarka Kata.

Story-gála 2015

Ha lemaradtál volna az idei Story-gála eseményeiről, percről percre közvetítésünkben elolvashatod, hogyan buliztak a magyar sztárok.

Sarka Kata ruhája van a földön?

/1502/A_Sto201528103713 Rihanna habcsóknak, Lady Gaga sellőnek öltözött - Ki volt a legszebb a 2015-ös Grammy-gálán? http://www.life.hu/trend/20150209-sztarok-es-ruhaik-a-2015-os-grammy-gala-voros-szonyegen.html Már napokkal ezelőtt találgattunk, vajon villant-e idén Rihanna, botrányos szerelésben érkezik-e Lady Gaga, és hogy vajon ki lesz a legjobban öltözött sztár. Most megmutatjuk a 2015-ös Grammy-díjátadó legszebbjeit - is. Trend -- Dekoltázsokkal készültek a sztárok a BAFTA-díjátadóra - És eljött Monica Bellucci is http://www.life.hu/trend/20150208-sztarok-ruhai-a-bafta-a-brit-film-es-televizio-muveszeti-akademia-dijatadon.html Vasárnap este rendezték Londonban a a Brit Film- és Televízió-művészeti Akadémia díjátadóját. A vörös szőnyegen idén a dekoltázsoké volt a főszerep. Trend Origo A húszas évek angyala lett Ördög Nóra - Gyönyörű ruhában állt a színpadra http://www.life.hu/trend/20150208-ordog-nora-rojtos-ruhaja-a-rising-star-adasaban.html Ördög Nóra még a Rising Star végéhez közeledve is képes meglepni bennünket. A műsorvezető a vasárnapi adásban egyszerre volt szexi, nőies és angyali. Éljenek a húszas évek és a ficergő rojtok! Trend -- Hollywoodi rafinéria újratöltve - Így kerülte el a villantást Görög Zita http://www.life.hu/trend/20150208-gorog-zita-sebtapasszal-kerulte-el-a-mellbimbo-villantast-a-story-galan.html Görög Zita okos lány: mutatott is magából valamennyit a Story-gálán, meg nem is. Bárki hihette volna azt, hogy a csipkéből készült top alatt nem visel semmit, de az egykori modell ezer éve ismeri a trükköket. Trend Origo Miley, van rajtad bugyi? Öt zavarba ejtő ruha a Grammy-gála előestéjéről http://www.life.hu/trend/20150208-sztarok-ruhai-a-pre-grammy-2015-esemenyen.html Nehogy azt hidd, hogy év legnagyobb zenei díjátadója mindössze egy napos. A Grammy előtt tartják a Pre-Grammy partit, amelyen szintén hemzsegnek a zenei élet sztárjai. A vörös szőnyegről nem maradhatsz le - megmutatjuk az este leginkább zavarba ejtő nagyságait. Trend -- Rémület a Grammy-gálán - sokkoló szettek az utóbbi 20 évből http://www.life.hu/trend/20150205-grammy-gala-legremesebb-ruhai-az-utobbi-evekbol-rihanna-beyonce.html Vasárnap éjszaka Grammy-gála, ahol idén is számítunk rémes szettekre, villantásokra, botrányos ruhaválasztásokra. Nosztalgiázz velünk kicsit - mutatunk néhány sokkoló darabot a díjátadó utóbbi 20 évéből! Trend --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.