Átlátszó ruha, lapos has! Ördög Nóra soha nem volt még olyan szexi, mint a Rising Star döntőjében

Rising Star Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra igazi kaméleonként alakult át hétről hétre a Rising Starban. A döntőre különleges meglepetést tartogattak a műsor vezető stylistjával, Holdampf Lindával.

Arany és fekete, csillogó és átlátszó: Ördög Nóra még sosem volt ilyen szexi, mint a Rising Star vasárnapi döntőjében. Becker Beatrice tervezte a ruhát, amely megmutatta, milyen sokat fogyott Nóra az első adás óta.

Forrás: Tv2

Melyik volt Ördög Nóra legjobb ruhája?

A Life.hu megmutatja Nóra összes ruháját, amelyben a Rising Star színpadára lépett. Itt megszavazhatod, melyik állt neki a legjobban.

A döntő előtt Holdampf Linda stylist így nyilatkozott a Life.hu-nak a ruhaválasztásról: "Természetesen készülünk meglepetéssel, már ami a ruhát illeti, és bízom benne, hogy a nézők nagyon örülnek majd a választásunknak. A Rising Star színvilágát figyelembe véve, és azt, hogy ez az utolsó adás, találtuk ki Nóra ruháját, ami méltó lesz ehhez a különleges alkalomhoz."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.