Stílusikonok versenyeznek az idei Oscar-szobrokért - tanulj tőlük!

Keira Knightley Marion Cotillard Oscar 2015 Rosamund Pike Julianne Moore Reese Whiterspoon Emma Stone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén különösen várjuk az Oscar-gálát, főképp a női jelöltek miatt. Amellett, hogy zseniális színésznők, talán sosem versenyzett még ennyi szuper stílusú filmcsillag az aranyszobrocskáért. Marion Cotillard maga a francia elegancia, Reese Witherspoon az amerikai álom megtestesítője, Julianne Moore pedig megtanult öltözködni, nem is akárhogyan. Lássuk, hogyan teljesítettek kedvenc Oscar-jelöltjeink az utóbbi hónapokban a vörös szőnyegen - van mit tanulni tőlük!

Julianne Moore

Kezdjük mindjárt az idén 55 (!) éves világsztárral. Julianne-t 2015-ben a legjobb női főszereplő kategóriában jelölték, nem klasszikus bombázó alkat, mostanában azonban olyan elképesztően választ ruhákat a vörös szőnyegre, hogy a Life.hu szerkesztősége is odáig van érte. Hogy mi a titka? Nem fél hangsúlyozni a nőiességét, mindig valami szexi, de cseppet sem közönségeset ruha mellett teszi le a voksát.

Forrás: AFP

Abszolút kedvenc: Julianne nem fél a színektől sem, sőt, vörös haja ellenére mesterien választ pirosat, bordót is. Imádjuk!

Forrás: AFP

Marion Cotillard

A francia Oscar-díjas színésznő idén ismét ott van a jelöltek között. Pár éve már ódákat zengtünk Marionról, és most is csak azt tudjuk mondani: ő a földkerekség egyik legjobban öltözött színésznője. Van stílusa, kreatív, és nem mellesleg gyönyörű. Imádja a miniruhákat, az extrém színeket és mintákat.

Forrás: AFP

Abszolút kedvenc: Kétségkívül a minden nőt fiatalító, télen-nyáron viselhető hófehér, a létező összes kombinációban.

Forrás: AFP

Reese Witherspoon

Marionhoz hasonlóan Reese sem az első Oscar-díjára vár. Ő az amerikai álom megtestesítője: szőke, kék szemű, és angyalian bájos. A ruhaválasztás terén nem különösebben szeret kockáztatni az egyébként 3 gyermekes édesanya. Általában klasszikus darabokra voksol, és szökőévente egyszer hibázik csak. Imádjuk úgy, ahogy van, néha azonban nem bánnánk, ha egy leheletnyit bevállalósabb lenne. Az viszont pluszpont, hogy Reese a színek szerelmese, és szinte sosem választ feketét.

Forrás: AFP

Abszolút kedvenc: Természetesen a rózsaszín minden árnyalata. Kell ezt magyarázni?

Forrás: AFP

Emma Stone

A vörös hajú színésznő először szerepel az Oscar-jelöltek között, 2015-ben a legjobb női mellékszereplő díját nyerheti el. Emma igazi kaméleon, imádja az extravagáns és a nagyon klasszikus darabokat is. Stílusérzéke kiváló, és mindig ott van a legjobban öltözött világsztárok között.

Forrás: AFP

Abszolút kedvenc: Emma a mintás darabok összeválogatásának mestere, és az olívazöld nagy rajongója.

Forrás: AFP

Keira Knightley

Az angol világsztár most várja első gyermekét, ám mindig is tudta, mi fán terem a stílus, és a babavárás alatt sem mondott le arról, hogy szebbnél szebb ruhákban tündököljön. Imádja az egyedi megoldásokat, a kéket és a hófehéret.

Forrás: AFP

Abszolút kedvenc: Keira menthetetlenül a fodrok és a tüll szerelmese. Jól is állnak ezek a madárcsontú színésznőnek, őt sosem fogják erősíteni ezek az anyagok.

Forrás: AFP

Kinek a stílusa tetszik a legjobban?

Pezsgő, kaviár és füstölt lazac - Íme, az Oscar-díj-átadó utáni vacsora menüjehttp://www.life.hu/kult/20150205-az-oscar-dijatado-utani-vacsora-menujerol-beszelt-a-rendezveny-mesterszakacsa-wolfgang-puck.htmlAz Oscar-díj-átadó rendezvényének mesterszakácsa, Wolfgang Puck elárulta, milyen finomságokat fognak felszolgálni a bál utáni vacsorán. Figyelem, éhesen nem ajánlott a következő sorok olvasása!Kult--Egy képen a legjobb színésznők: összeálltak az Oscar-jelöltekhttp://www.life.hu/news/20150203-reese-witherspoon-marion-cotillard-julianne-moore-rosamund-pike-es-felicity-jones-oscar-dijra.htmlA hétfő este az arany szobrocska jelöltjeiről szólt Beverly Hillsben: íme, a legjobb színésznők egy fotón!NewsOrigoNem lesz Oscar-díjas magyar alkotás – Megvannak az idei jelöltekhttp://www.life.hu/kult/20150115-megvannak-a-2015-os-oscar-dij-jeloltjei.htmlA Birdman és a Grand Hotel Budapest kapta a legtöbb jelölést, Bucsi Réka Symphony No. 42 című animációs rövidfilmje azonban nem került be az esélyes produkciók közé. A jelöltek listáját a Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia csütörtöki sajtótájékoztatóján jelentették be.KultOrigoSztár vagyok, hogy sminkeljek? - Larion Oscar tippjeihttp://www.life.hu/trend/20150204-ha-sztar-lennek-igy-kene-sminkelnem-a-voros-szonyegen-larion-oscar-tippjei.htmlDübörög a díjátadószezon, így ilyenkor a csodás kreációk mellett a sminkek is előtérbe kerülnek. Larion Oscar sminkmester mesélt arról, hogyan érdemes sminkelni, és mire is kell figyelni, ha az ember lánya a vörös szőnyegre téved.TrendThinkstockKözönséges vagy dívás? Vigyázz, így lehet túl sok(k) a sminkedhttp://www.life.hu/trend/20150216-kozonseges-vagy-divas-igy-lehet-tul-sok-a-sminked-larion-oscar-tippjei.htmlEgy szép smink csodákat tesz az arccal, ám egy rosszul megválasztott árnyalattal nagyon elronthatjuk az összhatást. Larion Oscar sminkmester elárulta, mire kell figyelni, hogy sose legyen a sminkünk túl sok. TrendThinkstockRémület a Grammy-gálán - sokkoló szettek az utóbbi 20 évbőlhttp://www.life.hu/trend/20150205-grammy-gala-legremesebb-ruhai-az-utobbi-evekbol-rihanna-beyonce.htmlVasárnap éjszaka Grammy-gála, ahol idén is számítunk rémes szettekre, villantásokra, botrányos ruhaválasztásokra. Nosztalgiázz velünk kicsit - mutatunk néhány sokkoló darabot a díjátadó utóbbi 20 évéből!Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.