Egyetlen infografikán a legjobb Oscar-díjas női főszereplők ruhái 2014-ben - Kié volt a legszebb?

Forrás: http://www.biggroup.co.uk/ -
Oscar-gála alkalmi ruha Oscar 2015 ruha vörös szőnyeg infografika Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki viselte a legemlékezetesebb ruhát 1930-ban az Oscaron? És 1961-ben? És emlékszel, ki volt a vörös szőnyeg szépe a 2011-es díjátadón? Egy infografikából kiderül.

Az Oscar-gála az év legnagyobb vörös szőnyeges eseménye is egyben, amelyre minden meghívott nagyon készül. A Life.hu korábban már megmutatta minden idők legszebb Oscar-ruháit, most pedig a Big Group brit portál infografikáján azt nézheted meg, hogy milyen ruhát viseltek a legjobb Oscar-díjas női főszereplők 2014-ben.

Forrás: http://www.biggroup.co.uk/

A képet kiegészítették 2014 legszebbnek mondott ruhadarabjával, amelyet Cate Blanchett viselt. A színésznő Armani Privé ruhájáért a Life.hu is odáig volt. Be is választottuk 2014 legszebbjei közé.

Forrás: AFP

Kíváncsiak vagyunk arra is, 2015-ben ki lesz a gála legszebbje. Mi már azt is elképzeltük, milyen ruhába öltöztetnénk kedvenc színésznőinket. Viszont ez alkalommal csak magyar tervezők ruhái közül válogattunk. Hasonló infografika készült már a cannes-i filmfesztiválhoz is. A fesztivál legszebb ruháit itt mutattuk meg.

/1501/Az_id2015121182644

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.