Nőies és vagány ruhában vezette A Dalt Tatár Csilla

Forrás: Facebook/Eurovision Hungary -
műsorvezető Tatár Csilla ruha A Dal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szombati A dal című zenés show egyik legüdítőbb jelensége Tatár Csilla volt. A stylistoknak sikerült az egyéniségéhez illő ruhát találniuk, amelyben remekül nézett ki. 

A Dal 2015 műsorvezetője soha nem viselne póthajat vagy műkörmöt, csinos lábait viszont szívesen megmutatja élő adásban, árulta el nem régiben, és a képet elnézve, jól is teszi.

Forrás: Facebook/Eurovision Hungary

"Széles csípőm van és én egyáltalán nem szeretem ezt eltakarni! Nekem semmi bajom nincs ezzel. Nagyon szeretem a rövid ruhákat is, nyilván a döntőn majd szeretnék egy magasztosabb, hosszú, estélyi típusú ruhát viselni, de addig abszolút a mini preferencia" - nyilatkozta Tatár Csilla a minap.

Tatár Csilla: „Izgalmas feladatok várnak rám a köztévénél"

A műsorvezető A Dal próbáján a Life.hu-nak adott interjút. Elárulta, A Dal minden idejét lefoglalja, de ő egy percig sem bánja, mert élete jelenlegi szakaszában az álmai válnak valóra. Az ország egyik legnagyobb zenés show-jának háziasszonyával zenéről, kikapcsolódásról és a rá váró feladatokról beszélgettünk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.