Transznemű modell pucér fotója robbantotta fel az internetet

prosztatarák modell kép fotó hererák Adam Levine pucér meztelen vetkőzés transzneműség magazin Maroon 5
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erről beszél most a fél világ: Adam Levine ikonikussá vált meztelenkedése mintájára vetkőzött a transznemű Aydian Dowling az FTM hasábjain.

2011-ben történt, hogy Adam Levine a brit Cosmopolitan hasábjain vetkőzött totál meztelenre, férfiasságát pedig akkori barátnőjével, Anne Vyalitsynával takartatta ki. A hatalmas visszhangot keltő kép egy prosztata- és hererák veszélyeire felhívó kampány részeként kavarta fel akkor az állóvizet.

Jobb oldalon Adam Levine a brit Cosmopolitan-ben, bal oldalon Aydian Bowling az FTM magazinban
Forrás: FTM Magazine, Cosmopolitan UK

Hasonló célok és koncepció mentén született meg az FTM magazin fotója, amely már megjelenése óta hatalmas visszhangot váltott ki. A képen a 27 éves transznemű modell, Aydian Dowling szerepel egy szál semmiben, intim testrészeit pedig a Maroon 5 frontemberéhez hasonlóan egy női kéz, esetében felesége, Jenilee takarja el gondosan.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.