Most komolyan! Ilyen az, amikor valaki fantasztikusan néz ki?

Forrás: AFP/Filippo Monteforte -
modell divatbemutató Milánó kifutó divathetek szupermodell Eva Herzigova
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fantasztikusan néz ki. Két évtizedes modellkarrier után is képes megmutatni, ott a helye a legnagyobbak között. Lenyűgőző. Ezt hívják úgy, hogy túlzás.

A DailyMail szerint a fentiek jellemzők Eva Herzigovára, aki a milánói divathéten nyitotta a Pucci 2015-ös őszi-téli kollekciójának bemutatóját. A 41 éves szupermodell szakmai munkájába nehéz belekötni, valószínűleg a kifutón vonuló fiatal modellgeneráció tagjai is rengeteget tanulnak tőle. Viszont a bevezetőben említett jelzőkkel valahogy nem tudjuk összeilleszteni a bemutatón készült fotókat. Ezt:

Forrás: AFP/Filippo Monteforte

És ezt sem:

Forrás: AFP/Filippo Monteforte

Így készülnek a modellek a divathetekre

Február kétségkívül a divathetekről szól, amire a modellek már hetekkel a kifutós szereplés előtt megkezdik a felkészülést. Mindent meg kell tenniük annak érdekében, hogy a testük csúcsformában legyen, ezért számukra javában zajlik a kemény edzések és a diéta korszaka. Utánajártunk, hogyan edznek, mit esznek a kifutók királynői - lesd el a trükkjeiket, ám ne feledd, nekik ez az életük, és nem kell irodában ülniük és a családjukról gondoskodniuk.

A Life.hu tippjeiért kattints ide!

Megmutatjuk, szerintünk milyen az, amikor Eva Herzigova valóban fantasztikus, lenyűgöző és gyönyörű. Ez a fotó például a 2014-es cannes-i filmfesztiválon készült róla, amelyet májusban tartottak a gyönyörű tengerparti városban.

Forrás: AFP/Valery Hache

Ez pedig 2014 szeptemberében lőtte róla egy fotós a milánói divathéten, amikor a 2015-ös tavaszi trendeket mutatták be.

Forrás: Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.