Katalin, a spórolós hercegné: ismét ugyanabba a ruhába bújt

Forrás: AFP/Chris Jackson -
Katalin2015 Katalin hercegnő viselés látogatás galéria ruhadarab kabát minta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A második gyermekével várandós hercegné először 2013-ban hordta azt a dalmatamintás kabátot, amelyet a minap egy galériába tett látogatása során vett fel.

Ezt már láttuk, Katalin! A hercegné a minap az Egyesült Királyság egyik leghíresebb galériája, a Turner Contemporary egyik kiállítására látogatott el, ahová ugyanazt a dalmatamintás kabátot vette fel, amelyet annak idején a György herceggel való várandóssága alatt is viselt. A képért kattints ide!

Katalin hercegnő 2013 júniusában - ugyanabban a kabátban Forrás: AFP/Chris Jackson

Nem véletlenül nevezik spórolós hercegnőnek a 8. hónapban járó Katalint, akin ugyanolyan jól mutatott a kedvenc high street márkájának darabja, mint két évvel ezelőtt egy keresztelőn.

Hová lettek a színek, az izgalom, Katalin?

Mintha Katalin hercegnő stílust váltott volna a második terhessége alatt. A Life.hu Szemes Nóra stylist segítségével ITT hasonlította össze, hogyan és miben is változott Katalin öltözködése a két terhessége alatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.