Mi a fene történt Lindsay Lohan hotelszobájában? És a fenekével?

Forrás: Instagram/Lindsay Lohan -
átverés Lindsay Lohan hotel retusálás háttér Photoshop popsi baki Párizs fenék internet Bajos csajok botrány hiba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kerekebbre retusált fenekével próbálta átverni az egész internetet a botrányairól híres színésznő – ám a szemfüles rajongók azonnal észrevették a bakit. Mutatjuk.

Alig hallani mostanában Lindsay Lohanről, pedig a vad bulijairól és merész villantásairól elhíresült színésznő nagyon is él és virul – és erről ő is igyekszik biztosítani rajongóit. A Bajos csajok sztárja ezúttal Instagram-oldalát robbantotta fel egy ártatlannak szánt fotóval.

Forrás: Instagram/Lindsay Lohan

A képen ugyanis minden jel, kiváltképp a popsija mögötti elhajlított tér arra utal, itt bizony egy hanyag Photoshoppolásnak lehetünk tanúi. Valószínűleg a fenekét szerette volna gömbölyűbbé tenni a párizsi Plaza Athénée hotelben állomásozó Lindsay, csakhogy próbálkozása balul sült el.

Nyugi, LiLo, nem te vagy az egyedüli: korábban Beyoncé robbantotta fel az internetet, amikor lába közét, majd a derekát is retusálta, pedig ő aztán tényleg az ellenkezőjét igyekszik hirdetni a női test szépségéről.

Ilyenek a Photoshop-nélküli, hús-vér nők

Mindössze a nők 5 %-a rendelkezik olyan testi adottságokkal, amelyekkel a hirdetésekben és a magazinokban találkozhatunk. Egy blogger és egy fotós összefogott, hogy a nagyközönség elé vigye a maradék 95 %-ot -kattints ide a képekért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.