Grace Kelly Osvárt Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 Csodaszép fotóval örvendeztette meg rajongóit a hosszú ideig külföldön élő színésznő. 

Andrea az Instagramjára töltötte fel a gyönyörű fotót, amelyet többek között #gracekelly hashtaggel is ellátott, követői pedig - és ez nem is csoda - csak dicsérni tudták a színésznőt.

"Erősebben kell fognom a gyeplőt"

Először kerül olyan olasz film a magyar mozikba, amelynek Osvárt Andrea az egyik főszereplője, pedig tíz éve építi már a kinti karrierjét. A Zűrös olasz esküvőt részben azért vállalta el, mert a nehéz drámai szerepek után szüksége volt egy könnyedebb filmre. Bár azóta hazaköltözött, és producerkedni kezdett, ez nem jelenti azt, hogy abbahagyná a színészetet. Az Origónak elmesélte, miért jött haza Hollywoodból, mi bántja őt itthon, és milyen pasira lenne szüksége.
Forrás:Instagram/Osvárt Andrea

Hosszú hajra vágyik Andi

"Sokszor gondoltam már rá, hogy megnövesztem a hajam, de még soha nem sikerült. Most is éppen egy ilyen projektben vagyok egy filmszerep miatt. A megszokottnál most egy kicsit hosszabb, de majd meglátjuk, meddig bírom" - mondta a színésznő a Life.hu-nak nemrégiben.

Hoppá! Új frizurával szelfizett Sarka Katahttp://www.life.hu/trend/20150312-sarka-kata-hullamos-hajjal-szelfizett-egy-magazinnak-fotoztak-uj-frizuraval.htmlA szép Katát talán még soha nem nem is láttuk másképp, mint ahogyan megszoktuk: hosszú, barna, egyenes hajjal. Nos, most - hacsak egy fotózás kedvéért is - , de meglepett minket. TrendOrigo"Életszerűbb nőket a bemutatókon és a kampányokban!" - Plus size modellek vs. Victoria's Secrethttp://www.life.hu/trend/20150221-plus-size-modellek-vezetesevel-kampanyt-inditottak-a-victoria-s-secret-uzletpolitikaja-ellen.html"Életszerűbb nőket a bemutatókon és a kampányokban!" jelszóval kezdtek aláírásgyűjtésbe a Victoria's Secret üzletpolitikája ellen plus size modellek. TrendOrigoÁlomszép modell volt a kis 16 éves Angie http://www.life.hu/trend/20150221-angelina-jolie-igy-pozol-modellkent-16-evesen.htmlAngelina Jolie-ról időről időre újabb és újabb képek kerülnek elő. A dögös színésznőről ezúttal most új fotókat láthatunk, mégpedig 16 éves korából. Wow! Trend--Pataki Ági: "Én nagyon örülnék, ha létezne a világon retusellenes mozgalom"http://www.life.hu/trend/20150222-pataki-agi-orulne-ha-letezne-a-vilagon-retusellenes-mozgalom.htmlA magazinok túlzott Photoshop használata a kezdetektől megosztotta a világot. Igaz, nem jobban, mint az, ha a világ legszebb nőiről retusálatlan képek kerülnek fel a világhálóra. D. Tóth Kriszta és Pataki Ági azt vallják, jó, ha egy ismert nő számítógépes javítások nélkül is vállalja arcát, ugyanis az önbizalmat ad az embereknek. TrendOrigoÍgy tündökölt Vajna Tímea és szépségkirálynője a Faust operabálonhttp://www.life.hu/trend/20150214-igy-tundokolt-vajna-timea-es-szepsegkiralynoje-a-faust-jotekonysagi-operabalon.htmlLuxusmárkákat viselt magán a szombati jótékonysági operabálon Vajna Timi. Andy Vajna feleségét a Miss Universe Hungary győztese, Kelemen Heni is elkísérte a rendezvényre. TrendOrigoMicsoda frizkó! Eltűnt a haj alatt Kiss Ramónahttp://www.life.hu/trend/20150214-kiss-ramona-a-baratok-kozt-sztarja-parokaban-bizarrul-fest.htmlTöbb mint megdöbbentő hajjal kapták lencsevégre Kiss Ramónát. A Barátok közt sztárja nagyon mókásan fest így, mi pedig különösen szeretjük az extrém kreációkat, de ezúttal reméljük, Rami hamarosan visszatér megszokott külsejéhez. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.